Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 17.12. 2025
Dnes má svátek Daniel
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dejvická Šumava

fotka Dejvická Šumava
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 68

Použité suroviny receptu Dejvická Šumava:

2 lžíce tmavého sezamu  | těsto  | 55 g špaldové celozrnné mouky  | 1,5 lžíce mletého kmínu  | 1,5 lžíce oleje  | 270 g elezornné pšeničné mouky  | 1,5 lžíce octa  | 110 g chlebové žitné mouky  | 290 ml vlažné vody  | 2 lžičky sušeného droždí  | 1 lžíce soli  | 55 g celozrnné žitné mouky  | 1 lžíce cukru krupice

Postup přípravy receptu Dejvická Šumava:

V míse promícháme mouky s droždím, solí, kmínem a cukrem. Přilijeme vodu smíchanou s octem a olejem a zaděláme tuhé těsto, které necháme téměř hodinu kynout.

Troubu předehřejeme na 200°C a chleba v něm buď jako klasický bochník, nebo v chlebové formě upečeme dozlatova.

Před pečením potřeme dejvickou Šumavu vodou a posypeme sezamem.


Fotky receptu Dejvická Šumava:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Dejvická Šumava
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !