![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
27. 07. 2008 Domácí pekárna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Houbová sekaná v domácí pekárně: Houby, anglickou, cibuli posekáme v mixeru a vložíme do pekárny, přidáme česnek, trochu mléka, sůl, pepř, koření do mletých mas, rozmačkaný česnek, vejce. Zapneme pekárnu na program "Těsto" ... …více»
|
![]() |
27. 07. 2008 Domácí pekárna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Sardinkový chléb: Jí se jen tak, ničím se nemaže. Jedinou nevýhodou je, že díky tomu, že obsahuje rybičky, tak se musí sníst do druhého dne po upečení nebo uschovat v chladničce.
Nastavení pekárny: Program Základní ... …více»
|
![]() |
27. 07. 2008 Domácí pekárna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Venkovský chléb: Všechny suroviny dáme do pečící nádoby, začneme vodou a droždí dáme až nakonec, zapneme program " TĚSTO ".
Po ukončení programu těsto vyklopíme a hněteme asi 2 -3 minuty. 1/4 těsta oddělí ... …více»
|
![]() |
26. 07. 2008 Domácí pekárna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Sýrový chléb z domácí pekárny: Vše kromě eidamu dáme do pekárny v pořadí jak jsou suroviny uvedeny za sebou.
Spustíme program KLASIK (ETA) dlouhý 3 hodiny a 20 minut.
Po zvukovém signálu přisypeme sýr (to je zhruba po 15 minutá ... …více»
|
![]() |
26. 07. 2008 Domácí pekárna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bramborové bulky z domácí pekárny: Do pekárny dáme mléko, rozkvedlané vejce, sůl, sýr, nastrouhané nebo prolisované brambory, hrubou mouku a nakonec droždí.
Spustíme program na přípravu těsta. Zpočátku musíme pekárně trochu pomoci, do ... …více»
|
![]() |
26. 07. 2008 Domácí pekárna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jogurtový chléb s dýňovými semeny pro domácí pekárnu: Do pekárny dáme všechny suroviny, kromě semen.
Semena dáme až po prvním zvukovém signálu (až je těsto trochu prohnětené).
Pečeme na program Klasik (ETA) dlohý 3.20 hod.
... ... …více»
|
![]() |
26. 07. 2008 Domácí pekárna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Mléčný chléb z domácí pekárny: Do formy dáme všechny přísady v zadaném pořadí. Zvolíme základní program, tlačítkem START uvedeme do chodu.
Tip:
Přpravu mléčného chleba můžeme urychlit využitím programu rychlý. Všechny suroviny dá ... …více»
|
![]() |
25. 07. 2008 Domácí pekárna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Chléb z domácí pekárny: Do pekárny nalijeme vodu, ocet, nasypeme mouky, droždí, cukr, sůl a kmín, nebo chlebové koření.
Na domácí pekárně nastavíme rychlý program, asi 2,5 hodiny.
Upečený chléb z domácí pekárny vyklepneme ... …více»
|
![]() |
25. 07. 2008 Domácí pekárna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vlčický chleba: Do formy nasypeme suroviny v daném pořadí a zapneme program č.1 - základní, velikost 1000g a kůrka tmavá. Při hnětení jsem ještě přidala zarovnanou 1PL hladké mouky. ... ... …více»
|
![]() |
25. 07. 2008 Domácí pekárna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Chleba s grahamem: Do formy dáme suroviny v daném pořadí a zapneme program č.1 - základní. Při hnětení budete možná muset přisypat asi 1PL chlebové mouky, aby těsto bylo krásně hladké. ... ... …více»
|
Soutěž o Frosch Bio Spiritus čističe skel a Čistič vodního kamene. |
![]() |
Vyhrajte chytrou kulmu od společnosti Philips a užijte si styling bez námahy! |
![]() |
Soutěžte a vyspěte se do růžova v letním pyžamu Lisca. |
![]() |
Soutěž o rozmarýnový revitalizační šampon a kondicionér Weleda. |
![]() |
Soutěž o balíčky toho nejlepšího na letní zavařování zn. Labeta. |
![]() |
Soutěž o vstupenky na Bezva Fest – největší rodinnou festivalovou tour v Česku. |
![]() |