Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 24.01. 2025
Dnes má svátek Milena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dušené zelí bez zahuštění

fotka Dušené zelí bez zahuštění
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 15

Použité suroviny receptu Dušené zelí bez zahuštění:

400 g kysaného zelí  | 1 velká cibule  |  olej  | 6 lžiček krystalového cukru  |  sůl  |  drcený kmín  | 2 lžíce jablečného octa

Postup přípravy receptu Dušené zelí bez zahuštění:

Na troše oleje necháme zesklovatět pokrájenou cibuli. Přidáme cukr a mícháme, dokud nezkaramelizuje a cibulka nezrůžoví. Pak přidáme zelí, osolíme, okmínujeme, promícháme, podlijeme trochou vody (cca 200 ml), přikryjeme pokličkou a asi 5-10 minut dusíme doměkka. Pak pokličku sundáme, okyselíme octem, a za občasného míchání necháme téměř všechnu vodu vydusit.
Podáváme jako přílohu k bramborákům, nebo smíchané s uvařenými těstovinami.



Fotky receptu Dušené zelí bez zahuštění:

Dušené zelí bez zahuštění
Dušené zelí bez zahuštění
Dušené zelí bez zahuštění
Dušené zelí bez zahuštění
Dušené zelí bez zahuštění
Dušené zelí bez zahuštění
Dušené zelí bez zahuštění
Dušené zelí bez zahuštění
Dušené zelí bez zahuštění
Dušené zelí bez zahuštění
Fotky vložil: Natural,Marci7,BADAČA,alenab,tajnostii,rebo 
Hodnocení receptu Dušené zelí bez zahuštění
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !