Květina Vánoc - Vánoční hvězda | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Vánočka - nejoblíbenější recepty | Hrajte s námi SUDOKU online ! |
28. 05. 2008 Grilování
Příprava receptu Grilovaná játra s jablky: Játra odblaníme, omyjeme a osušíme. Nakrájíme na plátky, okořeníme a zakapeme olejem. Spolu s plátky slaniny rozložíme na rošt a grilujeme.
Jablka zbavíme jadřinců, nakrájíme na kolečka a opečeme ... …více»
|
28. 05. 2008 Grilování Žádné hodnocení
Příprava receptu Jehněčí svíčková v ostro-sladké marinádě: Jehněčí necháme v chladničce přes noc pomalu rozmrazit, potom ho vykostíme. Připravíme nálev z oleje, hořčice, cukru a octa, kterým potíráme jehněčí svíčkovou a přikrytou ji necháme 2 hodiny odležet. ... …více»
|
28. 05. 2008 Grilování
Příprava receptu Grilované cibulky s holandskou omáčkou: 1. Máslo udržujte teplé a tekuté. Ocet nebo šťávu lehce prohřejte; po ruce mějte čtyři lžíce horké vody. V malém kastrůlku dejte vařit vodu. Postavte na něj misku tak, aby se dnem nedotýkala vody. Do ... …více»
|
28. 05. 2008 Grilování
Příprava receptu Grilovaný ovocný špíz : Oloupané ovoce nakrájíme na větší kusy, posypeme skořicovým cukrem a střídavě napichujeme na jehlu. Potom potřeme máslem a jehlu zabalíme do alobalu. Grilujeme asi 8 minut. Nakonec alobal odstraníme a ... …více»
|
27. 05. 2008 Drůbeží maso
Příprava receptu Kuřecí kousky v medové marinádě: Opláchnuté kuře naporcujeme na 8 dílků.
Nejlépe do uzavíratelné nádoby smícháme všechny ingredience a maso necháme marinovat nejméně 24 hodin v chladu (čím déle, tím lépe).
Poté vyjmeme kousky m ... …více»
|
27. 05. 2008 Vepřové maso
Příprava receptu Grilovaná panenka s nivovou omáčkou: Plátky panenky důkladně obalíme v čerstvě drceném pepři a soli. Rozloložíme na gril a ze všech stran opékáme. Smetanu rozehřejeme a vmícháme do ní nastrouhanou nivu.
Rozvaříme, případně rozmixujeme ... …více»
|
26. 05. 2008 Uzeniny
Příprava receptu Klobásy s bylinkami: Rozpálíme gril, klobásy podélně nařízneme, ale dáme pozor abychom je neprořízli. Bylinky nasekáme a smícháme s prolisovaným česnekem, olivovým olejem, osolíme, opepříme. Směs vetřeme do rozříznutých k ... …více»
|
26. 05. 2008 Grilování
Příprava receptu Tatarská omáčka ke grilování : Oloupanou cibuli najemno nakrájíme, okurku nakrájíme na malé kostičky nebo najemno nastrouháme. V misce smícháme majonézu s vínem, citrónovou šťávou a smetanou, pak vmícháme cibuli, okurku, a jemně na ... …více»
|
26. 05. 2008 Grilování
Příprava receptu Telecí nožička na špízu: Maso zbavíme šlach, potom ho prošpikujeme slaninou. Nožičku osolíme, okořeníme a nasuneme na špíz. Během grilování potíráme pivem a masovým vývarem. Místo piva lze použít také cukrovou vodu. Grilujeme ... …více»
|
26. 05. 2008 Grilování
Příprava receptu Grilované kotlety z divočáka: Kotlety uskladníme minimálně 1 den v chladničce. Před grilováním je mírně okořeníme a potřeme olej. Během grilování stále potíráme směsí piva a bylinek. Grilujeme 4-5 minut z každé strany. ... ... …více»
|