Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 25.11. 2024
Dnes má svátek Kateřina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jehněčí svíčková v ostro-sladké marinádě

fotka Jehněčí svíčková v ostro-sladké marinádě
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Jehněčí svíčková v ostro-sladké marinádě:

1/2 zmrazeného jehněčího hřbetu  | 1/8 l oleje  | 1 lžička ostré hořčice  | 3 lžíce cukru  | 3 lžičky vinného octa  | špetka kajenského pepře

Postup přípravy receptu Jehněčí svíčková v ostro-sladké marinádě:

Jehněčí necháme v chladničce přes noc pomalu rozmrazit, potom ho vykostíme. Připravíme nálev z oleje, hořčice, cukru a octa, kterým potíráme jehněčí svíčkovou a přikrytou ji necháme 2 hodiny odležet. Potom ji necháme odkapat. Maso posypeme kajenským pepřem, položíme na rošt a grilujeme 15 minut. Neustále ho přitom obracíme a potíráme marinádou.


Fotky receptu Jehněčí svíčková v ostro-sladké marinádě:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jehněčí svíčková v ostro-sladké marinádě
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !