Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Jiří Lábus v komedii MilionJiří Lábus v komedii Milion
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 06.11. 2025
Dnes má svátek Liběna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jehněčí svíčková v ostro-sladké marinádě

fotka Jehněčí svíčková v ostro-sladké marinádě
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Jehněčí svíčková v ostro-sladké marinádě:

1/2 zmrazeného jehněčího hřbetu  | 1/8 l oleje  | 1 lžička ostré hořčice  | 3 lžíce cukru  | 3 lžičky vinného octa  | špetka kajenského pepře

Postup přípravy receptu Jehněčí svíčková v ostro-sladké marinádě:

Jehněčí necháme v chladničce přes noc pomalu rozmrazit, potom ho vykostíme. Připravíme nálev z oleje, hořčice, cukru a octa, kterým potíráme jehněčí svíčkovou a přikrytou ji necháme 2 hodiny odležet. Potom ji necháme odkapat. Maso posypeme kajenským pepřem, položíme na rošt a grilujeme 15 minut. Neustále ho přitom obracíme a potíráme marinádou.


Fotky receptu Jehněčí svíčková v ostro-sladké marinádě:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jehněčí svíčková v ostro-sladké marinádě
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !