Květina Vánoc - Vánoční hvězda | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Vánočka - nejoblíbenější recepty | Hrajte s námi SUDOKU online ! |
28. 05. 2008 Grilování
Příprava receptu Pečeně podle hostinského: Z masa uděláme plát, posypeme solí, pepřem a paprikou. Cibuli pokrájíme na kolečka, dobře očištěnou papriku na proužky, slaninu na plátky a kapii na kousky. Všechny suroviny rovnoměrně rozložíme na pl ... …více»
|
28. 05. 2008 Grilování
Příprava receptu Vepřové filé de luxe: Vepřové filé odblaníme, zbavíme šlach a osušíme. Špičatým nožem uděláme ve středu po celé délce masa otvor. V nádobě smícháme olej s mandlemi, stroužkem česneku utřeným se solí, se sójovou omáčkou, ro ... …více»
|
28. 05. 2008 Grilování
Příprava receptu Pečená hovězí roláda: Z masa uděláme větší plát, osolíme, okořeníme, srolujeme a nití ovážeme. Tukovou vrstvu pečeně před grilováním jemně nařízneme. Nasuneme na grilovací špíz a grilujeme v předem vyhřátém grilu 8 až 10 m ... …více»
|
28. 05. 2008 Grilování
Příprava receptu Skopové žebírko - zahradní slavnost: Olej rozmícháme s utřeným česnekem, bylinkami a pepřem. Skopové kotlety vložíme do směsi a po obou stranách necháme alespoň 2 hodiny nasáknout, občas obrátíme. Grilujeme na roštu 6 až 7 minut po obou ... …více»
|
28. 05. 2008 Grilování
Příprava receptu Vepřová roláda na špízu: Z piva, citrónové šťávy a oleje uděláme marinádu. Cibuli nasekáme. Do marinády přidáme koření a bobkový list. Maso naložíme do nálevu, kde ho necháme ležet asi 24 hodin. Občas ho obrátíme. Potom maso ... …více»
|
28. 05. 2008 Grilování
Příprava receptu Grilované vepřové kotlety na maďarský způsob: Kotlety po okrajích nařízneme. Olej smícháme s červenou paprikou. Cibuli jemně nakrájíme, stroužek česneku utřeme a smícháme s paprikovým olejem. Kotlety po obou stranách potřeme směsí a necháme je př ... …více»
|
28. 05. 2008 Grilování
Příprava receptu Grilované kotlety z krkovičky: Olej s citrónovou šťávou, bylinkami a kořením smícháme. Směsí potřeme kotlety a necháme je přikryté odležet 24 hodin. Občas je obrátíme. Grilujeme z každé strany po 6 minutách.
Příloha: zelený salát, ... …více»
|
28. 05. 2008 Grilování
Příprava receptu Pomerančová marináda s hořčicí: Vymačkáme šťávu z pomerančů, přidáme nastrouhanou kůru, hořčici, med a okořeníme. Maso naložíme do marinády alespoň na 24 hodin. poté grilujeme. ... ... …více»
|
28. 05. 2008 Grilování
Příprava receptu Rumová marináda na maso: Suroviny dáme postupně do mísy a prošleháme. Maso by mělo být naložené zhruba 24 hodin. ... ... …více»
|
28. 05. 2008 Grilování
Příprava receptu Chřest zapékaný s mrkví a šunkou: Mrkev očistíme a ponecháme na ní přibližně 2 cm zelené natě. Chřest oloupeme. Obojí zvolna vaříme asi 15 minut v osolené vodě s 1 lžící másla. Poté vyndáme a dáme okapat.
Mladou mrkev a bílý chřes ... …více»
|