1 plechovka ananasu ve vlastní šťávě
| 500 g krůtích prsíček bez kosti
| 2 středně velké zelené papriky
| 1 plechovka brusinkové šťávy
| 2 lžičky strouhaného křenu
| rostlinný olej ve spreji
Postup přípravy receptu Krůtí maso na jehle:
Krůtí maso a papriky nakrájejte na kostičky. Slijte ananas a šťávu dejte stranou. Jehlice na gril namočte na chvíli do vody. Pak napíchejte na jehlu střídavě maso, kousky ananasu a papriky. Brusinkovou šťávu smíchejte s křenem a ananasovým džusem v hrnečku. Směs chvíli prohřívejte na mírném ohni za stálého míchání. Jehlice s masem a ostatními ingrediencemi dejte na rozehřátý gril, který jste před tím postříkaly olejem ve spreji. Grilujte 15-25 minut, dokud maso nezměkne. Krůtí maso na jehle pravidelně obracejte a polévejte ohřátou šťávou z brusinek a ananasu.
Fotky receptu Krůtí maso na jehle:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!