Květina Vánoc - Vánoční hvězda | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Vánočka - nejoblíbenější recepty | Hrajte s námi SUDOKU online ! |
3. 02. 2009 Grilování
Příprava receptu Jablečná marináda: Vše promícháme - můžeme nakládat např. kuřecí nebo vepřové maso na steaky. ... ... …více»
|
1. 02. 2009 Grilování
Příprava receptu Kuřecí stehýnka s bylinkami: Stehna omyjeme, osušíme a osolíme. Česnek oloupeme a 6 stroužků prolisujeme. Olej smícháme s bylinkami a prolisovaným česnekem a stehna potřeme silnou vrstvou této pasty. Maso zakryjeme zbylým česneke ... …více»
|
31. 01. 2009 Grilování
Příprava receptu Fondue na grilu: Dalamánky svrchu seřízneme, vnitřky vydlabeme a krátce rozpečeme na rozpáleném grilu. Smetanu vlijeme do kastrůlku, rozpustíme v ní tavený sýr a ochutíme pepřem. Horkou sýrovou omáčku nalijeme do čers ... …více»
|
31. 01. 2009 Grilování
Příprava receptu Jehněčí kotletky s pestem: Maso omyjeme a očistíme. Pesto smícháme s třemi prolisovanými stroužky česneku a touto směsí potřeme z jedné strany každou kotletku. Připravené maso vložíme potřenou stranou nahoru na rozpálený grilov ... …více»
|
31. 01. 2009 Grilování
Příprava receptu Plněný chléb v alobalu: V chlebu nařízneme zářezy, jako bychom chtěli nakrájet asi 1,5 cm silné, ale úplně je nedokrojíme, takže chléb zůstane vcelku. Do každého zářezu vsuneme překrojené plátky šunky, kolečka rajčat, na pro ... …více»
|
31. 01. 2009 Grilování
Příprava receptu Vepřové v pivní marinádě: Česnek oloupeme a prolisujeme. Z limetky vymačkáme šťávu. Smícháme ji s česnekem a ostatními surovinami na marinádu.
Kůži na asi kilové vepřové pleci nařízneme a maso vcelku vložíme do marinády. Po 4 ... …více»
|
28. 01. 2009 Grilování
Příprava receptu Slaninová krůtí prsa s medovým banánem: Krůtí maso očistíme, nakrájíme na plátky, osolíme, potřeme rozpuštěným máslem po obou stranách a obalíme ve směsi připravené z tymiánu, mletého či drceného pepře a zelené petrželky.
Takto připravená ... …více»
|
27. 01. 2009 Grilování
Příprava receptu Pstruh s ořechovou zálivkou: Grilovací pekáček vymažeme olejem, kůží dolů na něj položíme filety ze pstruha, okořeníme je paprikou, osolíme a grilujeme 5 až 8 minut, až maso na povrchu zezlátne.
Zatímco se ryba griluje, zahřej ... …více»
|
26. 01. 2009 Grilování
Příprava receptu Chateaubriand (šatóbrian): Odblaněné maso několikrát paličkou jemně naklepeme.
Potřeme rozehřátým máslem a grilujeme pod horkým grilem 2 minuty po jedné straně, 3 minuty po druhé straně.
Pak teplo grilu zmírníme, maso opět po ... …více»
|
25. 01. 2009 Grilování
Příprava receptu Jehněčí šašlik: Maso nakrájíme na větší kousky, osolíme, opepříme, přisypeme kousek jemně nasekané cibulky s kytkou petrželky, vše zakapeme octem a promačkáme. Přikryjeme a necháme marinovat v chladu asi 3 hodiny. Pa ... …více»
|
Soutěž o Haribo Adventní kalendáře. |
Soutěž o přípravky Naturevia, díky nimž zaženete podzimní splíny. |
Soutěž o ručně malované vánoční ozdoby sklárny Koulier. |
Soutěž o knižní novinky Stále hratelná a Ženění Jakuba Koháka. |
Vyhrajte Kroniku našich Vánoc pro uchování svátečních okamžiků. |
Vyhrajte balíček čisticích prostředků od značky iPlody. |