Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 24.11. 2024
Dnes má svátek Emílie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřové v pivní marinádě

fotka Vepřové v pivní marinádě
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Vepřové v pivní marinádě:

1 kg vepřového plecka  | marináda  | 2 str. česneku  | 1 lžička grilovací koření  |  pepř  |  sůl  | 500 ml piva světlého  | 4 lžíce oleje  | 1 limetka

Postup přípravy receptu Vepřové v pivní marinádě:

Česnek oloupeme a prolisujeme. Z limetky vymačkáme šťávu. Smícháme ji s česnekem a ostatními surovinami na marinádu.
Kůži na asi kilové vepřové pleci nařízneme a maso vcelku vložíme do marinády. Po 4 hodinách vepřové v pivní marinádě vyndáme a celý kus napíchneme na kovovou tyč nebo klacek, usnadní nám to manipulaci.
Pod rošt nahrneme velkou vrstvu žhavých uhlíků a můžeme začít grilovat. Plecko je tvrdší maso, proto je potřeba ho nechat na roštu minimálně hodinu i déle. Po celou dobu by měly být uhlíky dostatečně žhavé. Čas ušetříme, když maso předpečete v troubě.
Vepřové v pivní marinádě podáváme s opečenou zeleninou.


Fotky receptu Vepřové v pivní marinádě:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřové v pivní marinádě
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !