Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 23.01. 2025
Dnes má svátek Zdeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Gulab jaman

fotka Gulab jaman
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++++++_
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Gulab jaman :

350 g cukru krystal  | 785 ml vody  | 6 kapek růžového oleje  | 180 g nízkotučného mléka v prášku  | 3 lžíce samokypřící mouky  | 3 lžičky semoliny  | 3 lžíce ghee  | 8 malých kardamomů, rozloupnout a rozdrtit semínka  |  mléko k promíchání  |  rostlinný olej na smažení

Postup přípravy receptu Gulab jaman :

Cukr a vodu dejte do hrnce a na jemném ohni ohřejte dokud se cukr nerozpustí. Zvyšte teplotu a dvě až tři minuty povařte, dokud nevznikne sirup. Vmíchejte růžový olej a odstavte. Práškové mléko, mouku, semolinu, ghee a mletý kardamom dejte do misky. Přidejte mléko a vytvořte jemné těsto. Vyválejte asi 20 kuliček o velikosti ořechu.
Ve woku nebo na hluboké pánvi rozehřejte olej a zlehka kuličky osmažte vždy po několika naráz. Měly by se smažit pomalu, trvá to asi 4 až 5 minut než lehce nabudou a osmaží se do červenohněda. Jakmile jsou hotové, nechte je odkapat a zalijte teplým sirupem. Podávejte při pokojové teplotě nebo o něco teplejší.


Fotky receptu Gulab jaman :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Gulab jaman
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !