Použité suroviny receptu Hroznová bowle s melounem:
700 ml minerálka perlivá
| 1 l hroznová šťáva bílá
| 150 g kantalup
| 150 g meloun medový
| 150 g meloun vodní
| 2 snítky máta čerstvá
Postup přípravy receptu Hroznová bowle s melounem:
Šťávu vlijeme do skleněné nádoby na bowli nebo do velkého skleněného džbánu. Z melounové dužiny vypícháme kuličky a vložíme do šťávy. Asi na 60 minut dáme do chladničky.
Doplníme dobře vychlazenou minerálkou.
Mátu omyjeme a necháme okapat. Lístečky poté přidáme do bowle.
Kuličky melounu můžeme případně napíchnout na koktejlové špízy a sklenice jimi ozdobit.
Fotky receptu Hroznová bowle s melounem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!