Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Čas malinČas malin Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Lev - velký roční horoskop na rok 2025Lev - velký roční horoskop na rok 2025
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 21.07. 2025
Dnes má svátek Vítězslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Italské ravioli

fotka Italské ravioli
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Italské ravioli:

500g hrubé mouky  | 2 vejce  |  sůl  |  máslo  |  strouhaný parmazán  |  zbytek pečeně na nádivku

Postup přípravy receptu Italské ravioli:

Do mouky dáme 1 vejce a špetku soli a s vlažnou vodou vypracujeme měkké nudlové těsto. Tence vyválíme a nakrájíme na malé čtverce. Ty potřeme bílkem a na polovinu klademe lžičku nádivky, čtverce přehneme, okraj dobře přitiskneme prstem, aby taštička dobře držela, a ořízneme je rádýlkem, aby okraj byl vzhledný. Chceme-li drobné ravioli, krájíme čtverce menší, na ně klademe malý kousek nádivky, zarolujeme a konce spojíme do kroužku. Plněné ravioli vkládáme do vařící slané vody. Když vyplavou na povrch, povaříme je ještě 3-5 minut (na kousku zkusíme, je-li provařený), pak vyjmeme, necháme na sítu odkapat. Podáváme polité máslem a posypané strouhaným parmezánem.
Nádivka: Zbytky umleté pečeně smícháme s jemně nastrouhaným parmazánem a vegetou a spojíme vejcem. Podle chuti dosolíme.


Fotky receptu Italské ravioli:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Italské ravioli
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !