KORPUS:
Bílky se ušlehají, zašlehá se do nich cukr a žloutky, přidá se mouka s kakaem, pudinkovým práškem a práškem do pečiva. Peče se v dortové formě 24 cm při 170 stupních asi tak 30 minut.
NÁPLŇ:
Šlehačku vyšleháme dotuha a přidáme 2 kyselé smetany. Do směsi se přidají nadrobno nakrájené broskve (2 půlky si necháme na ozdobu). Nakonec se do směsi přidá želatinový ztužovač rozmíchaný v broskvové šťávě. Tato směs se nalije do mísy o průměru 18-20 cm vyložené potravinovou fólií a nechá se asi tak 3 hodiny ztuhnout. Pak se vyklopí na spodní plát pomazaný meruňkovou marmeládou. Ozdobí se 16 trojúhelníčky nakrájenými z horního plátu. Nahoru se nakrájí trošku broskví...
Fotky receptu Kilimandžáro:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!