Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 18.05. 2024
Dnes má svátek Nataša
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Křehký koláč se žampiony

fotka Křehký koláč se žampiony
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Křehký koláč se žampiony:

5 brambor  | 6 lžic oleje  | 2 červené cibule  | 400 g žampionů  |  kmín, sůl, pepř  | špetka muškátového oříšku  | 6 vajec  | 1 svazek pažitky  |  olej a mouka na vysypání zapékací mísy

Postup přípravy receptu Křehký koláč se žampiony:

Brambory oloupeme, omyjeme a nahrubo nastrouháme. Opečeme na 3 lžících oleje, přidáme pokrájenou cibuli a smažíme 3 minuty.
Směs vložíme do mísy a na pánvičce na zbylém oleji osmahneme žampiony, které jsme nakrájeli na plátky. K houbám přidáme kmín, sůl a za stálého míchání smažíme 5 minut.
Žampiony přidáme k bramborové směsi, osolíme, opepříme a přidáme špetku muškátového oříšku. Vajíčka rozšleháme, osolíme a přidáme nadrobno nasekanou pažitku.
Vejce s pažitkou nalijeme k bramborám a vše promícháme. Zapékací nádobu vymažeme olejem, vysypeme moukou a nalijeme do ní těsto.
Zapékáme při 180 °C 45 minut.


Fotky receptu Křehký koláč se žampiony:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Křehký koláč se žampiony
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !