Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.11. 2024
Dnes má svátek Zina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Krůtí obalovaný řízek

fotka Krůtí obalovaný řízek
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Krůtí obalovaný řízek:

500 g krůtích stehenních řízků  | dle chuti: sůl  | 4 lžíce celozrnné pšeničné mouky  | 2 vejce  | 2 lžíce sladké smetany  | ¼ lžičky kurkumy  | dle chuti: Solčanka  | 1 hrnek strouhanky  | 1 lžíce lahůdkového sušeného droždí  | dle potřeby: olej

Postup přípravy receptu Krůtí obalovaný řízek:

Krůtí řízky naklepeme a po obou stranách posolíme. Obalíme je nejdříve v celozrnné mouce, pak ve vejcích smíchaných se smetanou, kurkumou a Solčankou a nakonec ve strouhance smíchané s lahůdkovým droždím. Smažíme je zvolna na oleji z obou stran dozlatova. Podáváme s bramborovou kaší a čerstvou zeleninou.


Fotky receptu Krůtí obalovaný řízek:

Krůtí obalovaný řízek
Krůtí obalovaný řízek
Krůtí obalovaný řízek
Krůtí obalovaný řízek
Krůtí obalovaný řízek
Krůtí obalovaný řízek
Krůtí obalovaný řízek
Krůtí obalovaný řízek
Krůtí obalovaný řízek
Krůtí obalovaný řízek
Fotky vložil: Natural,MichelePrg,Vlamape,BADAČA,evabel,cudovluc 
Hodnocení receptu Krůtí obalovaný řízek
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !