Postup přípravy receptu Krůtí roláda s hráškem a vejci:
Krůtí prsa rozřízneme na velký plát, naklepeme, potřeme hořčicí, osolíme a okořeníme Podravkou. Hrášek povaříme 5 min. v osolené vodě. Vajíčka usmažíme na másle, osolíme a promícháme s povařeným hrachem. Takto připravenou směs rozetřeme na připravené maso a zarolujeme. Roládu dobře převážeme nití, vložíme do pekáče s kousky másla a dáme péct do předehřáté trouby. Když je máslo rozpuštěné podlijeme směsí, kterou si připravíme tak, že v hrnečku s vodou rozmícháme trochu Podravky, lžičku medu, majoránku, sůl a pár kapek sójové omáčky. Pečeme asi 1 hodinu a občas přelíváme šťávou z pekáče. Z upečené rolády opatrně odstraníme nit a roládu nakrájíme na plátky. Můžeme podávat s kaší.