Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.11. 2024
Dnes má svátek Zina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kuchařská pohotovost - Nadívaná holoubata

fotka Kuchařská pohotovost - Nadívaná holoubata
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Kuchařská pohotovost - Nadívaná holoubata:

5 holoubat  | 250 g másla  |  sůl  | na nádivku: 200 g másla  | 3 žloutky  | 3 vejce  | 300 g housky  | 6 lžic smetany  | 5 lžic polohrubé mouky  | 5 lžic strouhanky  |  holubí vnitřnosti  | 6 lžic petržele  | 5 lžic plátků mandlí  | 1 hořká mandle  |  muškátový květ, sůl, bílý pepř

Postup přípravy receptu Kuchařská pohotovost - Nadívaná holoubata:

Nejdříve si připravíme nádivku. Do utřeného másla zašleháme žloutky a vejce, poté přidáme nasekanou petržel, trochu muškátového květu, pepře, soli a jednu nastrouhanou hořkou mandli. Do této směsi lehce vmícháme opražené kostičky housky, které jsme zvlhčili smetanou, pokrájené holubí vnitřnosti, plátky mandlí, trochu mouky a strouhanky a můžeme začít plnit: do holoubat, která jsme zbavili krků a křidélek, pomocí cukrářského sáčku vpravíme nádivku a otvor spíchneme párátkem. Naplněná holoubata osolíme, přelijeme rozpuštěným máslem a pečeme 40 minut až hodinu na 180 stupňů. Ideální přílohou jsou nové brambory, které můžeme doplnit restovanou zeleninou.

Poznámky a rady:
Hořkou mandli lze nahradit jádrem meruňkové pecky.
Místo holubích vnitřností můžeme použít kuřecí.
Nemáme-li holoubata, můžeme stejnou nádivkou naplnit kuře.



Čtěte také článek o Kuchařské pohotovosti:

Kuchařská pohotovost zachrání vaše oslavy!




Fotky receptu Kuchařská pohotovost - Nadívaná holoubata:

Kuchařská pohotovost - Nadívaná holoubata
Fotky vložil: Mangovka 
Hodnocení receptu Kuchařská pohotovost - Nadívaná
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !