Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 25.11. 2024
Dnes má svátek Kateřina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Lasagne se špenátem a bešamelem

fotka Lasagne se špenátem a bešamelem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Lasagne se špenátem a bešamelem:

500 g lasagní  | 500 g mraženéhošpenátu  | 100 g nastrouhaného parmezánu  | 3-4 stroužky česneku  | 2 vejce  | 70 g másla  | 200 g nastrouhaného sýra  | špetka muškátového oříšku  |  sůl  |  pepř  | 1 l bešamelu

Postup přípravy receptu Lasagne se špenátem a bešamelem:

Mražený špenát osmažíme na másle s česnekem. Pokud máme čerstvý, tak ho vhodíme do vařící vody na 2-3 minuty, nasekáme a pak osmažíme spolu s česnekem na másle. Na konci smažení ke špenátu přidáme 2 vejce (můžeme ještě přidat 2 lžíce smetany), sůl, pepř, muškátový oříšek a nastrouhaný parmezán. Pekáček vymažeme máslem, nalijeme vrstvu bešamelu a klademe postupně lasagne, špenát, bešamel, strouhaný sýr, lasagne, špenát atd. poslední vrstva by měl být samozřejmě bešamel posypaný strouhaným sýrem. Vložíme do trouby a pečeme 40-50 minut na 180 stupňů.



Fotky receptu Lasagne se špenátem a bešamelem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Lasagne se špenátem a bešamelem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !