![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
28. 06. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečené kuřecí tajemství: Kuřecí řízky podle potřeby očistíme a lehce rozklepeme. Můžeme použít prsní nebo stehenní řízky, záleží na tom, které máme raději. Maso okořeníme grilovacím kořením, pepřem, solí a paprikou. Cibuli ol ... …více»
|
![]() |
28. 06. 2008 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Zapečené kuřecí plátky se žampiony: Kuřecí prsa omyjeme, lehce naklepeme, osolíme a opepříme. Zeleninu očistíme. Cibuli nasekáme najemno, žampiony na plátky. Sýr nastrouháme a šunku nakrájíme na nudličky.
Na rozpáleném oleji maso zpru ... …více»
|
![]() |
28. 06. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pilaf: Cibuli a zbylou zeleninu očistíme. Cibuli nasekáme najemno, větší mrkve nastrouháme na hrubém struhadle, žampiony na plátky a pórek nakrájíme na kolečka. Kuřecí maso nebo vepřovou plec podle potřeby o ... …více»
|
![]() |
28. 06. 2008 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Pohoštění v jednom hrnci: Nejdříve si připravíme maso. Lehce jej naklepeme a poté jej cca na 30 minut naložíme. Vložíme jej do misky, lehce pokapeme olejem, přidáme sůl, pepř, sušený česnek a koření na kuře. Lze přidat tak ... ... …více»
|
![]() |
28. 06. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuře v hrnci na divoko: Kuře omyjeme a rozdělíme na čtyři porce. Vezmeme si jeden velký a vysoký hrnec s poklicí. Na dno hrnce klademe oloupané a na plátky pokrájené brambory, které jemně osolíme a popepříme. Na brambory vlo ... …více»
|
![]() |
27. 06. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Valencijské kuře: Kuře rozdělte na menší kusy, osolte, opepřete a opečte na oleji na pánvi. V kastrolu zpěňte na kostičky nakrájenou slaninu, nasekanou cibuli a česnek, posypte lžičkou sladké papriky a ihned zalijte čt ... …více»
|
![]() |
26. 06. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Staročeská husa pečená dokřupava : Husí stehna pečeme 2,5 hodiny v troubě v husím sádle při teplotě 130 °C. Po vyjmutí nechápe okapat tuk, pokmínujeme, osolíme a dopečeme na rozčtvrceném jablku. Podáváme s červeným zelím a bramborovým ... …více»
|
![]() |
26. 06. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Gnocchi s kuřecím masem a boloňskou omáčkou : Kuřecí plátek nakrájím na kostičky a opeču na pánvičce na sucho. Až maso zbělá, přidám maggi boloňskou omáčku a nechám asi 10 minut dusit pod pokličkou. Gnocchi vhodím do neosolené vroucí vody a vařím ... …více»
|
![]() |
26. 06. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí řízek děda praděda: Kuřecí prsa nasolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Osmažíme na rozpáleném oleji. Vyjmeme usmažené řízky a do výpeku dáme nakrájenou cibuli na plátky. K cibuli přidáme pálivou papriku a zalijeme ... …více»
|
![]() |
26. 06. 2008 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Pánev s kuřetem a bramborami: Kuře rozdělíme na porce které osolíme a opepříme. Brambory omyjeme, cibule a česnek oloupeme. Brambory a cibuli nakrájíme na měsíčky česnek na plátky.Pánev nebo pekáček vymažeme olejem. Na dno dáme br ... …více»
|