![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
29. 03. 2008 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Pečené kuře s hořčičnou omáčkou a brokolicí: Omyté a osušené kuře dobře nasolíme a položíme (prsíčky dolů) do pekáčku. Přidáme 2 lžíce másla, trochu ho podlijeme vodou a při 180° C pečeme v troubě, během pečení podléváme výpekem, příp. doplníme ... …více»
|
![]() |
29. 03. 2008 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kachna dušená v zelí: Očištěnou kachnu osolíme, okmínujeme a za stálého podlévání a přelévání vypečeným tukem upečeme v troubě téměř doměkka.
Potom ji rozporcujeme. Část tuku oddělíme a podusíme na něm cibuli, pak ji zali ... …více»
|
![]() |
29. 03. 2008 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Bělohorské krůtí závitky: Řízky naklepeme, osolíme a opepříme. Na každý řízek položíme 1 plátek slaniny, 1/2 nožičky párku, plátek pórku, 1/4 kyselé okurky, proužek papriky - zavineme a omotáme nití. Závitky dáme do Ramou vyma ... …více»
|
![]() |
29. 03. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí guláš se zeleninou a těstovinami: Kuřecí maso omyjeme a osušíme. Nakrájíme ho na kostky a osolíme. Zeleninu očistíme. Mrkev nakrájíme na kolečka, papriku na nudličky, řapíky celeru na špalíčky, fazolové lusky přepůlíme.
Těstoviny uva ... …více»
|
![]() |
29. 03. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Lilek s medem a kešu ořechy: Na pánev dáme rozehřát malé množství oleje (nejlépe olivový nebo slunečnicový). Maso nakrájíme na malé kousky, osolíme a dáme na rozehřátý olej. Lilek opláchneme (neloupáme ani nevydlabáváme!), podéln ... …více»
|
![]() |
29. 03. 2008 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Šoulet s husou: Očištěnou husu naporcujeme, osolíme a opečeme na oleji nebo husím sádle spolu s cibulí. Předem namočený hrách a kroupy přidáme k huse, opepříme, přidáme zázvor a česnek a vše vložíme do velkého hrnce. ... …více»
|
![]() |
29. 03. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Grilovaná kachna: Kachnu dobře očistíme, vykucháme a osolíme. Kořenovou zeleninu a cibuli nakrájíme na kolečka, přidáme pár zrnek celého pepře a nového koření, dále hřebíček a vše v pekáči osmažíme na tuku dozlatova. N ... …více»
|
![]() |
29. 03. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečená kachna s olivami: Kachnu dobře očistíme a prosolíme. Pokud nám vadí její specifické aroma, seřízneme ostrým nožem spodní část biskupa. Pečeme ji dvě hodiny spolu s bobkovým listem, celým pepřem, tymiánem a petrželovou ... …více»
|
![]() |
29. 03. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Krůtí steaky s banánem: Řízky naklepeme, osolíme, opepříme a lehce posypeme moukou. Na lžíci rozpuštěného másla nebo jiného tuku opečeme steaky z obou stran (asi 3 minuty z každé strany). Pak maso vyjmeme a do pánvičky dáme ... …více»
|
![]() |
29. 03. 2008 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Slepice po indiánsku: Vykuchanou a opranou slepici dáme povařit do tlakového hrnce a nezapomeneme osolit. Cibuli nakrájíme a podusíme na oleji doměkka. Na dušenou cibuli dáme rozporcovanou slepici, zalijeme vývarem, který ... …více»
|