![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
2. 03. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí čína se zeleninou, houbami a rýží : Do marinády vložíme na nudličky nakrájené maso, zamícháme a necháme alespoň 1 hodinu odležet. V pánvi nebo hrnci tuto směs orestujeme, zalejeme vodou a vložíme bujón, houby (sušené předem namočíme) a ... …více»
|
![]() |
2. 03. 2008 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kuřecí stehna na bílém víně a limetkách: Kuřecí stehna opečeme v olivovém oleji. Zalijeme trochou limetkové šťávy, bílého vína a kuřecího vývaru. Přidáme česnek a koření a necháme dusit. Občas podléváme vývarem, vínem a limetkovou šťávou. Po ... …více»
|
![]() |
2. 03. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Krůtí kapsa s brokolicí : Krůtí prsa dobře důkladně opláchneme, osušíme a nakrájíme na čtyři stejně velké díly. Do každého kousku prořízneme ostrým nožem kapsu. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno, slaninu nakrájíme na malé k ... …více»
|
![]() |
2. 03. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kyjevské kuřecí řízky: Troubu si předehřejte na 200°C a fritovací hrnec na 160°C. Kuřecí prsa naklepejte, zabalte do fólie lehce potřené olejem a uložte do chladničky. Připravte si mezitím česnekové máslo: česnek prolisujte ... …více»
|
![]() |
2. 03. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Marinovaná kuřecí prsa na listovém salátě: Kuřecí prsa (bez kůže) nakrájíme na proužky, okořeníme a krátce opečeme na másle. Ještě teplé maso marinujeme v česnekovém octu, lehce opepříme a servírujeme s nakrájeným listovým salátem a dressingem ... …více»
|
![]() |
2. 03. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Mužský poklad: 1. Kuřecí prsa jemně naklepejte, osolte a posypte kořením na kuřecí maso.
2. Na prsa položte plátek šunky a půlku banánu, celé to zaviňte a obalte v trojobalu.
3. Smažte ve fritovacím hrnci na 160 ° ... …více»
|
![]() |
2. 03. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Opravdu pikantní kuře Bufallo: Do vhodné nádoby k vaření omáček vlijeme vodu a kečup, promícháme a přidáme cukr, ocet, worcester a nakrájenou cibuli. Okořeníme solí, pepřem a chilli kořením. Vaříme 15 minut. Pak přidáme máslo a pro ... …více»
|
![]() |
2. 03. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečená slepice na medu sypaná oříšky: Máslo rozpustíme a smícháme s medem. Nařežeme stehna a hruď slepice a potřeme medovým máslem. Zbytkem másla potřeme slepici zevnitř. Pečeme na másle nebo na margarínu. Upečenou slepici posypeme oříšky ... …více»
|
![]() |
2. 03. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Perla edenu: Kuřecí a hovězí maso okořeníme a opečeme na grilu. Vepřový kotlet nakrájíme na nudličky a opečeme na pánvi. Přidáme feferónu, smetanu, sójovou omáčku a provaříme. Servírujeme na talíř grilované hovězí ... …více»
|
![]() |
2. 03. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Řízky zapečené s poličanem a hermelínem: Řízky naklepeme, okořeníme drceným kmínem, lehce poprášíme moukou a velmi krátce zprudka opečeme na pánvi. Potom dáme do pekáče, položíme na ně kolečka poličanu, a zalijeme šlehačkou v níž jsme rozmíc ... …více»
|