![]() |
10. 02. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuře Kalkata: Dušenou rýži necháme vychladnout. Poté do ni přimícháme kari, sůl, zázvor, a spařené rozinky. Omyté kuře osušíme, osolíme a naplníme rýží. Vezmeme čtvercový plát alobalu, potřeme ho máslem a položíme ... …více»
|
![]() |
10. 02. 2008 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Rajčata plněná kuskusem: Cibuli nakrájíme nadrobno a osmažíme na oleji, přidáme kuřecí maso nakrájené na malé kousky, houby, zakapeme sójovou omáčkou a smažíme. Ochutíme solí, pepřem a zázvorem nakrájeným najemno. Směs podlij ... …více»
|
![]() |
10. 02. 2008 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Čertovy růžky: Z kuřecích prsou nakrájíme plátky, okořeníme solí, pepřem a Aromatem Knorr. Každý z nich rozkrájíme na dlouhé pruhy. Do nich pak zabalíme párečky na obou koncích nakrojené jako špekáčky tak, aby konce ... …více»
|
![]() |
10. 02. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapékané krůtí maso s těstovinami : Uvařené těstoviny podle návodu dáme do mísy, pokapeme olejem a promícháme. Na troše oleje osmažíme nakrájenou cibulku, přidáme nakrájené krůtí maso, osolíme, opepříme a za stálého míchání opékáme 5 ... …více»
|
![]() |
10. 02. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuře dušené na červeném víně: Troubu předehřejte na 160, horkovzdušnou na 140 stupňů. V pekáči nebo kastrolu s poklicí, který můžete dát do trouby, rozehřejte na plotně olej a při vyšší teplotě na něm ze všech stran dozlatova opeč ... …více»
|
![]() |
10. 02. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kachní prsíčka v pepřovém kabátku: Předehřejte elektrickou troubu na 200, horkovzdušnou na 180 ˚C. Prožeňte pepř mixérem nebo mlýnkem na kávu tak, aby byl hrubě namletý (nebo ho můžete nasypat do igelitového sáčku a ... …více»
|
![]() |
10. 02. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pohanka v kuřeti: V kastrole osmahněte na oleji jednu cibuli, vsypte pohanku a přidejte jedno vejce. Promíchejte, pečlivě osmažte, osolte a opepřete. Zalijte vodou asi dva centimetry nad pohanku a uveďte do varu. Pak ... …více»
|
![]() |
10. 02. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Voňavé kuře s limetkou: Ve velké míse smíchejte prvních šest ingrediencí, případně dochuťte. Kuřecí prsíčka podélně nařízněte, ale nedokrajujte. Spolu se zeleninou je vložte do jogurtové směsi a důkladně promíchejte. Zakryj ... …více»
|
![]() |
10. 02. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Aromatické kuře na studeno: Troubu předehřejte na 190 °C (horkovzdušnou na 170 °C).
Kuřecí prsíčka položte do mělčího pekáčku. Smíchejte med, pomerančovou kůru a šťávu, olej, sójovou omáčku, sůl i pepř a pře ... …více»
|
![]() |
10. 02. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Krůta s citrusy a tymiánem: Nasekejte větvičky tymiánu (dřevnaté stonky nechte do nádivky nebo je vložte do krůty). Jemně nastrouhejte kůru z citrusů a v misce ji smíchejte s nasekaným tymiánem, olejem, solí a pepřem. Směs rozet ... …více»
|