![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
5. 08. 2006 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Svíčková na smetaně: Potom přidáme očištěnou na plátky nakrájenou zeleninu a cibuli a necháme zeleninu trochu zasmahnout. …více»
|
![]() |
18. 07. 2006 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Francouzská roštěná podle vinaře: Až poté maso osolíme, opepříme a pod pokličkou dusíme cca 10 minut. …více»
|
![]() |
7. 07. 2006 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Roštěná po maďarsku: Omyté a osušené maso po stranách nařízneme, aby se při pečení nekroutilo a lehce ho naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v mouce. …více»
|
![]() |
3. 07. 2006 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Plátky z hovězího masa na zeleném pepři: Omyté plátky masa nacháme okapat, naklepeme, po stranách nařízneme a osolíme. Na pánev dáme sádlo nebo olej a řádně rozpálíme. …více»
|
![]() |
15. 06. 2006 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Roštěná Daniela: Očištěné a naklepané roštěnky na okrajích několikrát nařízneme, osolíme, opepříme, posypeme tymiánem a potřeme hořčicí. …více»
|