8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 05.05. 2024
Dnes má svátek Klaudi
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bifteky se šunkou a vejcem

Bifteky se šunkou a vejcem
9. 02. 2007 Hovězí maso ++++++++__
Příprava receptu Bifteky se šunkou a vejcem: Bifteky z odleželé svíčkové odblaníme, lehce naklepeme, osolíme, opepříme a na horkém sádle po obou stranách opečeme dohněda. …více»

Pikantní biftek

Pikantní biftek
9. 02. 2007 Hovězí maso +++++++-__
Příprava receptu Pikantní biftek: Bifteky lehce naklepeme a shrneme do původní velikosti. na horkém sádle je po obou stranách asi 4-5 minut opékáme. Před dokončením  …více»

Svíčkové řezy se sýrem

Svíčkové řezy se sýrem
9. 02. 2007 Hovězí maso +++++++-__
Příprava receptu Svíčkové řezy se sýrem: Očištěné a omyté maso nakrájíme na silnější plátky, naklepeme obráceným nožem, posolíme, poprášíme kořením, pokapeme …více»

Hovězí pečeně na smetaně

Hovězí pečeně na smetaně
10. 01. 2007 Hovězí maso +++++-____
Příprava receptu Hovězí pečeně na smetaně: Opláchnuté a odblaněné hovězí maso osolíme a opepříme. Opečeme ho ze všech stran na rozpáleném oleji.  …více»

Hovězí rolky s knedlíčky

Hovězí rolky s knedlíčky
4. 11. 2006 Hovězí maso ++++++____
Příprava receptu Hovězí rolky s knedlíčky: Maso odblaníme, omyjeme a dobře osušíme. Rozřežeme ho na řízky, naklepeme, posolíme z obou stran a okořeníme. …více»
 

Rostbíf s dušeným hráškem

Rostbíf s dušeným hráškem
28. 09. 2006 Hovězí maso ++++++____
Příprava receptu Rostbíf s dušeným hráškem: Pak ho otřeme nejprve mokrým plátěným ubrouskem a následně osušíme, osolíme a opepříme. …více»

Pekingské maso

Pekingské maso
15. 09. 2006 Hovězí maso +++++++___
Příprava receptu Pekingské maso: Odblaněnou svíčkovou nakrájíme na tenké nudličky a smícháme se solamylem, vodou, solí a vejcem. …více»

Hovězí pečeně přírodní

Hovězí pečeně přírodní
4. 09. 2006 Hovězí maso ++++++-___
Příprava receptu Hovězí pečeně přírodní: Odblaněné, omyté a osušené maso naklepeme, osolíme a opepříme. Na pánvi rozpálíme tuk a maso po všech stranách prudce oepčeme. …více»

Pravý guláš

Pravý guláš
26. 08. 2006 Hovězí maso ++++++-___
Příprava receptu Pravý guláš: Na rozpálenou pánev vložíme maso, které jsme omyli, osušili a nakrájeli na kostky. …více»

Maďarský tokáň

Maďarský tokáň
11. 08. 2006 Hovězí maso +++++++___
Příprava receptu Maďarský tokáň: Solíme opatrně, protože klobása a anglická slanina obsahují soli dostatek. …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !