Postup přípravy receptu Medailonky s osmaženou zeleninou:
V pánvi rozehřejte 3 lžíce másla. Přidejte rajčátka, opepřete mletým černým pepřem a zprudka opékejte 4 až 8 minut. Lilky očistěte a nakrájejte na plátky, osolte, opečte na horkém oleji a nechte je okapat. Kolečka cibule namočte do mléka, obalte v mouce a 3 minuty je smažte v rozpáleném oleji. Nechte je kapat, osolte a opepřete. Hovězí medailonky obalte slaninou a převažte nití, aby držely tvar. Opepřete je a v pánvi na rozpáleném oleji je opékejte 5 minut. Pak je vyjměte, osolte a odložte do tepla. Vysmažený tuk zalijte hovězím vývarem a lžičkou kečupu. Nechte přejít varem, aby se tekutina částečně odpařila. Sejměte z ohně, přimíchejte bílé víno a lžíci másla. Na velký servírovací talíř rozložte rajčátka, opečené lilky, kolečka cibule a půlky pečených brambor. Navrch položte medailonky, přelijte je připravenou šťávou a ozdobte bylinkami.