Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 22.01. 2025
Dnes má svátek Slavomír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nikujaga

fotka Nikujaga
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Nikujaga:

300g hovězí roštěnky  | 4 velké brambory  | 1 velká cibule  |  olej  | 0,4l hovězího vývaru  |  saké  |  mirin (dochucovadlo)  |  sojová omáčka

Postup přípravy receptu Nikujaga:

Oloupané brambory nakrájíme na 8 kousků, které omyjeme. Hovězí roštěnku nakrájíme na malé kostičky. Cibuli nakrájíme na silnější plátky. Na pánvi mírně rozehřejeme olej, přidáme maso, cibuli, brambory a smažíme za stálého míchání. Přilijeme vývar a zahřejeme na nejvyšší možnou teplotu. Až bude maso poloměkké na mírnějším ohni dusíme do měkka. Po vstřebání veškerého vývaru promícháme tak aby byly všechny ingredienci odděleny od sebe a podáváme.


Fotky receptu Nikujaga:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Nikujaga
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !