![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
11. 05. 2008 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Musaka z Belvedéru: Brambory oškrábeme a nakrájíme na tenčí plátky - 4 až 5 mm. Polovinu bramborových plátků vějířovitě rozložíme na dno zapékací misky vytřené olejem. Na ně navrstvíme cibuli a papriky krájené na kruhy. ... …více»
|
![]() |
11. 05. 2008 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Plněné masové krokety: Mleté maso promícháme s rozmáčenou a vymačkanou žemlí, bílky, kořením, solí a mlékem podle potřeby. Z hladké masové hmoty utvoříme 4 bifteky, které roztlačíme na placičky a poklademe čtvrtkami párku a ... …více»
|
![]() |
11. 05. 2008 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Mleté bifteky v alobalu: Oloupané brambory prolisujeme nebo rozstrouháme, přidáme mleté maso, bílky, sůl, koření a podle potřeby trochu mléka. Promícháme v hladké těsto, ze kterého vytvarujeme bifteky. Klademe na folie alobal ... …více»
|
![]() |
11. 05. 2008 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Luncheonmeat smažený v těstíčku: Z konzervy luncheonmeatu odkrojíme víčka z obou stran. Maso vytlačíme a nakrájíme na nepříliš silné plátky. Plátky masa obalíme v zahoustlém těstíčku, které si připravíme z uvedených přísad. Smažíme p ... …více»
|
![]() |
11. 05. 2008 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Paprikové karbanátky s bylinkovým máslem: Brambory uvaříme, jak jsme zvyklí, poté je rozmačkáme. Cibuli oloupeme a jemně nastrouháme. Papriku zbavíme jadřince a nasekáme najemno. Brambory, cibuli a papriku smícháme s mletým masem, 1/8 l vod . ... …více»
|
![]() |
11. 05. 2008 Mleté maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Sekaná s olivami: Rohlíky rozlámeme na kousky a povlažíme mlékem. Cibuli oloupeme a rozkrájíme na čtvrtky, česnek oloupeme. Rohlíky, cibuli a česnek umeleme na strojku na maso a přidáme ke mletému masu. Osolíme, opepří ... …více»
|
![]() |
11. 05. 2008 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Masové plněné krokety: Rozmočenou žemli rozmělníme a přidáme k mletému masu současně s bílkem, kořením a solí. Dobře promícháme. Z masové směsi uděláme čtyři placičky, poklademe je čtvrtkami párku, stočíme v krokety a polož ... …více»
|
![]() |
11. 05. 2008 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Prokládaná sekaná pečeně: Mleté maso promísíme s mlékem, vejcem, strouhankou, okořeníme a osolíme.
Oloupanou cibuli usekáme, česnek utřeme se solí a mrkev nastrouháme. Všechny tyto tři přísady opečeme na tuku a udusíme doměkk ... …více»
|
![]() |
11. 05. 2008 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zeleninovo - masové karbenátky: Zeleninu uvaříme v osolené vodě do měkka. Vychladlou zeleninu rozmačkáme a přidáme maso, strouhanku, vejce, sůl, pepř a majoránku dle chuti. Vše zpracujeme. Pokud je hmota příliš řídká, přidáme strouh ... …více»
|
![]() |
11. 05. 2008 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Mleté řízky v těstíčku: Mleté maso smícháme s rozmáčenou žemlí, bílkem, 2 lžícemi mouky a solí. Dobře zpracujeme. Z masové hmoty uděláme osm menších řízků. Namáčíme je ve středně hustém těstíčku připraveném rozšleháním uvede ... …více»
|