Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 03.02. 2025
Dnes má svátek Blažej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Karbanátek se sýrem

Karbanátek se sýrem
8. 05. 2008 Mleté maso +++++++++_
Příprava receptu Karbanátek se sýrem: Mleté maso vymícháme s vejcem a sýrem, osolíme, opepříme. Tvoříme karbanátky, které obalujeme v trojobalu (mouka, vejce, strouhanka). Smažíme z obou stran dozlatova. Podáváme s brambory nebo bramborov ... …více»

Špagety se sekanou

Špagety se sekanou
8. 05. 2008 Mleté maso ++++-_____
Příprava receptu Špagety se sekanou: Špagety uvaříme v osolené vodě. Cibuli nakrájíme na drobno a osmahneme do růžova. Přidáme sekanou, osolíme, opepříme a přidáme worcester a sojovou omáčku. Orestujeme, až je maso měkké. Zalijeme kečupe ... …více»

Masová směs na topinky

Masová směs na topinky
8. 05. 2008 Mleté maso +++++++___
Příprava receptu Masová směs na topinky: Očištěný celer jemně nastrouháme. Papriku nakrájíme na nudličky. Na oleji osmahneme celer, přidáme maso, osolíme, opepříme, okořeníme a za stálého míchání opékáme asi 10 minut. Pak přilijeme kečup, př ... …více»

Tortilla s pikantním mletým hovězím masem

Tortilla s pikantním mletým hovězím masem
8. 05. 2008 Mleté maso +++_______
Příprava receptu Tortilla s pikantním mletým hovězím masem: K mletému (libovému) hovězímu masu - asi 500 g - přimícháme lžíci hořčice, 2 stroužky rozdrceného česneku a vše osolíme. Na pánvi rozpálíme olivový olej - stačí 2 polévkové lžíce - a vložíme ochucené ... …více»

Špalda zapečená s masem

Špalda zapečená s masem
8. 05. 2008 Mleté maso ++++______
Příprava receptu Špalda zapečená s masem: Na malém množství oleje krátce opražíme mleté maso. Cibuli nakrájíme na kostičky a rozdělíme na čtyři části. Na máslem vymazaný pekáč dáme čtvrtinu pokrájené cibule, polovinu uvařené špaldy, navrstvím ... …více»
 

Kapustový nákyp s masem a brokolicí

Kapustový nákyp s masem a brokolicí
8. 05. 2008 Mleté maso ++++______
Příprava receptu Kapustový nákyp s masem a brokolicí: Rozpůlenou kapustu vaříme v osolené vodě asi 15 minut, pak přidáme na větší růžice rozebranou brokolici a ještě asi 5-10 minut vaříme. Zeleninu vyjmeme a nechame okapat. Mleté maso orestujeme s pokráj ... …více»

Špagety s omáčkou z oregana

Špagety s omáčkou z oregana
8. 05. 2008 Mleté maso +++++++___
Příprava receptu Špagety s omáčkou z oregana: Do kastrolu dáme rozpustit máslo, cibuli necháme zesklovatět, přidáme mleté maso a propečeme ho. Přimícháme protlak, sůl, pepř, ochutíme oreganem, pak vaříme asi 15 minut. Špagety uvaříme ve slané vo ... …více»

Pikantní kuličky z mletého masa

Pikantní kuličky z mletého masa
8. 05. 2008 Mleté maso +++++++-__
Příprava receptu Pikantní kuličky z mletého masa: Mleté maso smícháme s vejcem, hořčicí, strouhankou, bylinkami (3 lžíce šalvěj, bazalka, tymián ) a pepřem. Důkladně propracujeme a tvarujeme kuličky, které smažíme v rozpáleném oleji asi 6 - 8 min ... …více»

Loštická sekaná

Loštická sekaná
8. 05. 2008 Mleté maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Loštická sekaná: Mleté maso promícháme s vejcem a tvarůžkovými kousky, podle potřeby přidáme strouhanku, přidáme prolisovaný česnek, majoránku, osolíme a opepříme. Dobře propracujeme. Utvoříme šišku, kterou upečeme . ... …více»

Haše a la Florentina

Haše a la Florentina
8. 05. 2008 Mleté maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Haše a la Florentina : V rozpáleném oleji dusíme na mírném plameni mleté maso společně s na kostičky nakrájenou cibulí. Mícháme a maso rozdělujeme na malé hrudky, dokud se důkladně nepropeče a cibule nezměkne. Pak přidáme . ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !