Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 07.10. 2025
Dnes má svátek Justýna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Haše a la Florentina

fotka Haše a la Florentina
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Haše a la Florentina :

500 g mletého hovězího masa  | 1-2 cibule  | 300 g špenátu  | 4 vejce  | 50 g parmezánu  | dle chuti muškátový oříšek  | dle chuti sůl  | dle potřeby olej

Postup přípravy receptu Haše a la Florentina :

V rozpáleném oleji dusíme na mírném plameni mleté maso společně s na kostičky nakrájenou cibulí. Mícháme a maso rozdělujeme na malé hrudky, dokud se důkladně nepropeče a cibule nezměkne. Pak přidáme předvařený špenát, sůl a muškát. Promícháme a ještě asi 1 minutu dusíme. Rozšlehaná vejce promícháme spolu se sýrem a nalijeme do pánve. Mícháme, dokud se vejce nesrazí. Příloha-opečené brambory.


Fotky receptu Haše a la Florentina :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Haše a la Florentina
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !