Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Hrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženyHrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženy
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 07.11. 2024
Dnes má svátek Saskie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pařížský sekaný řízek

fotka Pařížský sekaný řízek
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Pařížský sekaný řízek:

1 ks žemli  | 600 g mletého masa  | 1 ks vejce  | 3 lžíce strouhanky  |  pepř  |  sůl  |  olej  | 1 ks vejce  | 100 ml mléka  | 1 lžíci oleje  | 2 lžíce hladké mouky

Postup přípravy receptu Pařížský sekaný řízek:

Žemli nakrájíme na tenké plátky, zalijeme trochou vody, necháme rozmočit a pak vymačkáme. Mleté maso dáme do mísy, přidáme vejce, žemli, posypeme strouhankou, osolíme,opepříme a dobře promícháme. Na těstíčko v misce rozklepneme vejce a rozšleháme je s mlékem a lžící oleje. Zahustíme hladkou moukou, osolíme a opepříme. Rukama namočenýma ve studené vodě tvarujeme z masa placičky, které obalíme v těstíčku a smažíme na rozpáleném oleji po obou stranách dozlatova. Řízky ozdobíme hlávkovým salátem, čtvrtkami rajčat. Pařížský sekaný řízek podáváme s brambory.


Fotky receptu Pařížský sekaný řízek:

Pařížský sekaný řízek
Fotky vložil: ronecek 
Hodnocení receptu Pařížský sekaný řízek
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !