![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
13. 03. 2008 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Těstoviny s kousky celeru: Máslo dáme na větší pánev a na něm osmahneme slaninu a šunku nakrájenou na kostičky. Přidáme oloupané a prolisované stroužky česneku, omytý a nakrájený řapíkatý celer a zeleninu zprudka osmahneme. Na ... …více»
|
![]() |
13. 03. 2008 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečená brokolice s bramborami: Brokolici povaříme asi 5 minut. Syrové oloupané brambory nakrájíme na plátky, část vložíme do vymazaného pekáčku, mírně osolíme, přidáme nakrájenou část brokolice, salám na kousky, opět ... ... …více»
|
![]() |
13. 03. 2008 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zabijačkový nákyp: Brambory uvaříme ve slupce. Oloupeme je a nakrájíme na plátky. Pekáček vymažeme tukem a na dno rozložíme polovinu nakrájených brambor. Mírně osolíme a opepříme. Obsah jelítek vymačkáme ze střívek ... ... …více»
|
![]() |
13. 03. 2008 Uzeniny Žádné hodnocení
Příprava receptu Jitrnice na pivě: Pivo přivedeme k varu a vložíme do něj pepř, bobkový list a na menší kousky nakrájenou zeleninu. Vaříme asi 5 minut. Poté vmícháme perník promíchaný s moukou a vaříme za stálého míchání asi 10 minut. ... …více»
|
![]() |
13. 03. 2008 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bílá klobása v županu: Listy kapusty nebo zelí vložíme do vroucí osolené vody a vaříme 3 - 5 minut. Necháme je okapat a poté z nich skrojíme žebra, aby se listy lépe balily. Můžeme je také mírně naklepat paličkou na maso. O ... …více»
|
![]() |
13. 03. 2008 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Párky v kabátě: Dva plátky sýra položíme na sebe tak, aby se částečně překrývaly. Potřeme je krenexem, položíme na ně 1 nožičku párku, znovu sýr, svineme a spíchneme párátkem. Obalíme v mouce, rozšlehaných ... ... …více»
|
![]() |
13. 03. 2008 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bramborové noky se smetanovým hráškem: Syrové brambory nastrouháme na jemno. Na vále promícháme s vejcem, moukou a špetkou solí. Vypracujeme hladké těsto. Z těsta vytvarujeme válečky, které nakrájíme na menší špalíčky. Každý špalíček ... ... …více»
|
![]() |
13. 03. 2008 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pikantní vuřty: Cibuli nakrájíme na tenká kolečka a osmahneme na oleji. Přidáme na plátky nakrájený česnek, na kostičky nakrájené vuřty, posypeme paprikou a krátce opečeme. Vmícháme nadrobno nakrájené okurky, ... ... …více»
|
![]() |
13. 03. 2008 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bramboráčky se zelím: Omyté a oloupané brambory nastrouháme, částečně slijeme a přelijeme vroucím mlékem. Přidáme vymačkané zelí, nakrájené uzené maso a všechny přísady. Promícháme a na rozpáleném tuku pečeme dočervena. ... …více»
|
![]() |
13. 03. 2008 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Fazolový nákyp s rýží: Fazolové lusky podusíme v osolené vodě, když jsou měkké, tak je scedíme. Mouku opražíme nasucho, po vychladnutí rozmícháme s mlékem a uvaříme hustou omáčku. Do vymaštěné zapékací misky urovnáme v ... …více»
|