Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 07.02. 2025
Dnes má svátek Veronika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nákyp s brokolicí

Nákyp s brokolicí
10. 11. 2007 Uzeniny +++++-____
Příprava receptu Nákyp s brokolicí: Rýži uvaříme doměkka. Brokolici rozebranou na růžičky povaříme 4 minuty v páře. Sýr nastrouháme, šunku drobně nakrájíme. Máslo utřeme se žloutky přidáme rýži, brokolici, polovinu sýra, osolíme, opepří ... …více»

Taštičky plněné uzeninou

Taštičky plněné uzeninou
9. 11. 2007 Uzeniny +_________
Příprava receptu Taštičky plněné uzeninou: Z mouky, Hery, šlehačky, soli a žloutku vypracujeme hladké těsto, které zabalíme do potravinářské fólie a necháme v chladničce 30 minut odležet. Těsto rozválíme na tenký plát a rozkrájíme ... ... ... …více»

Fazole s uzeným masem

Fazole s uzeným masem
9. 11. 2007 Uzeniny ++++______
Příprava receptu Fazole s uzeným masem: Na noc namočím fazole do studené vody. Druhý den uvařím až jsou měkké. Nerozvařit. Poté je opláchnu a dám na ně čistou vodu. Přidám na kostky nakrájené syrové uzené maso, nakrájím zeleninu, cibuli a č ... …více»

Brambory s růžičkovou kapustou a uzeným

Brambory s růžičkovou kapustou a uzeným
9. 11. 2007 Uzeniny ++++++-___
Příprava receptu Brambory s růžičkovou kapustou a uzeným: Kapustu očistíme. Oloupané brambory nakrájíme na plátky. Obojí vložíme do vroucí osolené vody a vaříme 15 minut. Scedíme, necháme okapat a přitom zachytíme tekutinu. Maso nakrájíme na kostky. Cibul ... …více»

Flíčky s uzeným masem a květákem

Flíčky s uzeným masem a květákem
9. 11. 2007 Uzeniny +++-______
Příprava receptu Flíčky s uzeným masem a květákem: Nakrájíme vařené uzené maso, uvaříme flíčky a květák, který rozebereme na růžičky a vše smícháme a osolíme. Zapékací misku vymažeme máslem, směs urovnáme a zalijeme mlékem s rozkvedlanými vejci. Za ... …více»
 

Květákový ježek

Květákový ježek
9. 11. 2007 Uzeniny ++++++++++
Příprava receptu Květákový ježek: Květák uvaříme v celku ve slané vodě. Necháme okapat. Vymažeme pekáč, hlávku květáku postavíme doprostřed a mezi růžičky střídavě vpichujeme nudličky uzeného masa a sýra, až nám vznikne ježek. Z ... …více»

Věnec z rýže s uzeným masem a houbami

Věnec z rýže s uzeným masem a houbami
9. 11. 2007 Uzeniny +++++++___
Příprava receptu Věnec z rýže s uzeným masem a houbami: Sušené houby necháme změknout v teplé vodě. Do uvařené rýže vmícháme nasekanou petrželku a máslo. Vložíme do vymaštěné formy a udržujeme teplé. Očištěnou papriku nakrájíme na kousky, cibulovou nať ... …více»

Gemerské koule

Gemerské koule
9. 11. 2007 Uzeniny +++++++++_
Příprava receptu Gemerské koule: 400 g brambor uvaříme ve slupce, očistíme a pomeleme na masovém mlýnku. Zbytek brambor očistíme, nastrouháme a scedíme. Mleté a nastrohané brambory smícháme s uzeným masem, vajíčkem, žloutkem, sol ... …více»

Uzený jazyk s křenovou omáčkou

Uzený jazyk s křenovou omáčkou
9. 11. 2007 Uzeniny Žádné hodnocení
Příprava receptu Uzený jazyk s křenovou omáčkou: Jazyk vložíme do vroucí vody a vaříme asi hodinu doměkka. Zatím nastrouháme křen a přikryjeme ho hrnkem, aby neztmavl a nevyprchalo štiplavé aroma. Smetanu nalijeme do kastrolu, zašleháme do ní ... …více»

Uzené těstoviny

Uzené těstoviny
9. 11. 2007 Uzeniny +_________
Příprava receptu Uzené těstoviny : Kousky vepřového žebra dáme do papiňáku. Zalijeme ho do tří čtvrtin vodou a vaříme. Nesolíme! Po uvaření obereme maso od kosti. Vývar přecedíme a přibližně dvacet minut v něm vaříme MAGGI Vřete ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !