![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
19. 10. 2007 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Špekáčky s feferonkami: Špekáčky podélně nařízneme a do každého vložíme nakrájenou část cibule a kousek feferonky. Smícháme černé pivo s kečupem a nalijeme na špekáčky, které jsme si vyrovnali na plech. Celé posypeme kořením ... …více»
|
![]() |
19. 10. 2007 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Buřtové jednohubky: Silnější salám nakrájíme na 1/2 cm silné plátky (čím tenčí, tím lepší) - pozor nesmíme sloupnout z kůže a naskládáme hustě vedle sebe na pánvičku a prudce opečeme. Spečením kůže se nám okamžitě vytvoř ... …více»
|
![]() |
19. 10. 2007 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Moravské závitky: Každý plátek sýra stočíme do ruličky, zavineme spolu s okurkou a proužkem papriky do plátku moravského uzeného a spíchneme párátkem. Všechny připravené závitky narovnáme vedle sebe na pekáč a vložíme ... …více»
|
![]() |
19. 10. 2007 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Francouzské brambory s uzeninou: Brambory oloupeme, krájíme na kolečka a klademe na vymazaný plech. Nakrájíme uzeninu, a jednou třetinou uzeniny posypeme část pokladených brambor. Bra ... …více»
|
![]() |
19. 10. 2007 Uzeniny Žádné hodnocení
Příprava receptu Domácí mozaika: Bůček pomeleme, přidíme nakrájený kabanos, protlačíme česnek, 3 vajíča uvařená na tvrdo nakrájíme na kostičky a 4 vajíčka přidáme syrová, přádáme zbytek ingrediencí. Popřípadě můžete dochutit dle svéh ... …více»
|
![]() |
19. 10. 2007 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kantonské nudle: Uvařené těstoviny necháme okapat v hlubší pánvi je v trošce oleje opečeme dozlatova, aby křupaly a dáme do tepla. Pak přidáme šunku, nakrájenou na nudličky, žampiony nakrájené na plátky ... ... …více»
|
![]() |
18. 10. 2007 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Smažený plněný celer: Plátky celeru vložíme do hrnce s osolenou vroucí vodou a asi 3 minuty je povaříme. Když jsou poloměkké, vyjmeme je a necháme okapat. Polovinu plátků celeru poklademe kolečky salámu a plátky sýra. ... ... …více»
|
![]() |
18. 10. 2007 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bílé fazole se slaninou a vejci: Fazole zalijeme vodou a uvaříme doměkka. Uvařené fazole slijeme a promícháme je s kolečky pórku. Dochutíme solí, pepřem, cukrem, troškou octa a uchováváme teplé. Slaninu zbavíme kůže a nakrájíme na 9 ... …více»
|
![]() |
17. 10. 2007 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Čertovy buřty: Oloupanou cibuli nakrájíme na tenká kolečka a rovnoměrně ji poklademe na dno pekáčku. Špekáčky oloupeme překrojíme podélně na polovinu a ještě nařízneme oba konce. Pokládáme je přeříznutou ... ... …více»
|