Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 06.07. 2025
Dnes má svátek Jan Hus
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bramborové knedlíky plněné křepelčími vejci

Bramborové knedlíky plněné křepelčími vejci
13. 08. 2009 Uzeniny +++_______
Příprava receptu Bramborové knedlíky plněné křepelčími vejci: Uvaříme brambory ve slupce, křepelčí vajíčka uvaříme natvrdo a oloupeme je. Pak studené brambory oloupeme, jemně nastrouháme, přidáme hrubou mouku, vejce, sůl a vypracujeme těsto. Vyválíme z něj váleč ... …více»

Šunka v chlebovém těstě

Šunka v chlebovém těstě
13. 08. 2009 Uzeniny ++-_______
Příprava receptu Šunka v chlebovém těstě: Ve velkém hrnci uvaříme šunku přibližně tři hodiny. Den předem si připravíme kvásek a přidáme k němu cibuli nastrouhanou na jemném struhadle a smíchanou se 40 g žitné mouky a 3 lžícemi vody. Na chlebo ... …více»

Kynutá velikonoční hlavička

Kynutá velikonoční hlavička
13. 08. 2009 Uzeniny ++++++____
Příprava receptu Kynutá velikonoční hlavička: Rohlíky nakrájíme na kolečka, mléko dáme vařit a přidáme do něj tuk. Horkým mlékem zalijeme rohlíky. Přidáme vejce, česnek, sůl, pepř, majoránku, rozdrobíme kostku droždí a vše dobře rozmícháme. Pot ... …více»

Špenátový nákyp s uzeným masem

Špenátový nákyp s uzeným masem
13. 08. 2009 Uzeniny ++++-_____
Příprava receptu Špenátový nákyp s uzeným masem: Špenát podusíme. Rohlíky nakrájíme na kostky a namočíme je v mléce. V misce utřeme máslo se žloutky a solí, přidáme vymačkané rohlíky, špenát, nadrobno pokrájené uzené maso, rozetřený česnek, pepř a p ... …více»

Párková srdíčka s vajíčkem

Párková srdíčka s vajíčkem
13. 08. 2009 Uzeniny ++++++____
Příprava receptu Párková srdíčka s vajíčkem: Na plech si připravíme pečící papír. Párky podélně rozřízneme, ale ne úplně dokonce. Rozříznuté části otočíme, aby se nám vytvořil tvar srdce. Konec srdíčka spojíme párátky. Dáme na pečící papír. V hr ... …více»
 

Gnocchi jako halušky se zelím

Gnocchi jako halušky se zelím
13. 08. 2009 Uzeniny +++++_____
Příprava receptu Gnocchi jako halušky se zelím: Špek pokrájíme na drobné kousky a vložíme do kastrůlku. Jakmile špek zesklovatí, přidáme k němu najemno nakrájenou cibulku a rovněž mícháme do zesklovatění. Poté přidáme na jemno nakrájené uzené maso ... …více»

Klobásová nádivka

Klobásová nádivka
13. 08. 2009 Uzeniny ++________
Příprava receptu Klobásová nádivka: Rohlíky namočíme ve vývaru, potom je vymačkáme, přidáme na kolečka pokrájenou klobásu, umleté uzené maso, pokrájený pórek, syrové žloutky, nasekané bylinky, koření, sůl a pořádně promícháme. Našleháme ... …více»

Kopřivová nádivka na slanině

Kopřivová nádivka na slanině
13. 08. 2009 Uzeniny +-________
Příprava receptu Kopřivová nádivka na slanině: V mléce zvlhčené rohlíky, 4 rozkvedlaná vejce, na kostičky nakrájené maso a nasekané kopřivy osolíme, opepříme a dobře promícháme. Formu vyložíme pečicím papírem, ten pokryjeme plátky slaniny a na ně ... …více»

Volské oko v topince

Volské oko v topince
12. 08. 2009 Uzeniny ++++-_____
Příprava receptu Volské oko v topince: Asi 2 cm od okraje chleba vyřízneme střídku. Na pánvi rozškvaříme plátky slaniny a z obou stran na ní opečeme připravené krajíčky chleba. Doprostřed rozklepneme vejce, ozdobíme je plátky uzeného a nec ... …více»

Zeleninový guláš s uzeninou

Zeleninový guláš s uzeninou
12. 08. 2009 Uzeniny +-________
Příprava receptu Zeleninový guláš s uzeninou: Slaninu nakrájíme na kostičky, přidáme olej a nakrájenou cibuli. Po chvíli přisypeme na kostičky nakrájenou uzeninu, kterou orestujeme a přidáme jemně posekaný česnek a sladkou papriku. Krátce osmahne ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !