![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
16. 02. 2009 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Buřty v marinádě: Špekáčky na kolečka, okurku a cibuli také, dáme do mísy. Ostatní suroviny povaříme a do vychladlé směsi přidáme majonézu nebo tatarku. To vše nalijeme do mísy na suroviny a promícháme. Necháme ... ... …více»
|
![]() |
16. 02. 2009 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Čočka s ježky ze špekáčků: Dáme vařit 1 1/2 litru vody. Čočku přebereme, propereme a nasypeme do vařící vody. Přiklopíme poklicí, stáhneme z ohně a necháme přibližně 20 minut odstát. Poté dáme znovu na oheň a čočku uvaříme skor ... …více»
|
![]() |
16. 02. 2009 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pašerák: Cibuli a česnek oloupeme, obojí nakrájíme nadrobno. Nivu rozkrájíme na kousky, plátky nebo nastrouháme.
Gothajský salám nakrájíme na kostičky, přidáme nakrájenou cibuli s česnekem. Promícháme, přisyp ... …více»
|
![]() |
16. 02. 2009 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hrachová kaše s cibulkou a uzeným masem: Dáme vařit 2 litry vody. Když se začne voda vařit, vsypeme hrách, stáhneme z plotýnky a pod pokličkou necháme 30 minut bobtnat. Potom dáme znovu na oheň a uvaříme hrách doměkka.
Oloupeme cibule, z 1 ... …více»
|
![]() |
16. 02. 2009 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Mramorované buřty: Olej, ocet, kečup, hořčici, worchester a cukr svaříme a necháme vychladnout.
Do vychladlé směsi přidáme buřty nakrájené na půl kolečka, krájené nebo nahrubo strouhané okurky, kolečka cibule a majonézu ... …více»
|
![]() |
15. 02. 2009 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Slaný sýrový nákyp: Rohlíky nakrájíme na kostičky, zalejeme mlékem a necháme vsáknout. Salám a sýr nastrouháme a spolu s vejci, vegetou a zelenou natí zamícháme. Dáme do vymazaného pekáčku a pečeme do zrůžovění ... ... …více»
|
![]() |
15. 02. 2009 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Špekáčky na smetaně : V kastrole vyškvaříme nadrobno rozkrájenou slaninu. Poté na ni vložíme jemně nasekanou cibuli, na tenčí proužky nakrájené brambory a na plátky rozkrájené špekáčky. Vše mírně osolíme, přidáme papriku, ... …více»
|
![]() |
15. 02. 2009 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Špízy z bílých klobás se zeleninou: Všechny ingredience nakrájíme na libovolné tvary a napichujeme na ořezané špejle v takovém pořadí, aby nám vznikl barevně pestrý špíz. Pečeme nebo grilujeme cca 15 minut. ... ... …více»
|
![]() |
15. 02. 2009 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Klobásy v pestré zeleninové směsi: Mrkev, cibuli a pórek očistíme, omyjeme a pokrájíme na kolečka.
Vodu, ocet, koření a zeleninu vaříme v hrnci asi deset minut. Přidáme klobásy a na mírném ohni vaříme ještě dalších deset minut.
Hot ... …více»
|
![]() |
15. 02. 2009 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Farmářské fazole s uzeninou: Česnek oloupeme a prolisujeme.
Na trošce oleje zpěníme nadrobno krájenou cibulku, necháme zesklovatět plátky slaniny, přidáme fazole i s nálevem, nakrájenou uzeninu, druh volíme podle vlastního uváže ... …více»
|