Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 27.11. 2024
Dnes má svátek Xenie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Špízy z krkovičky, klobásy, žampiónů a zeleniny

fotka Špízy z krkovičky, klobásy, žampiónů a zeleniny
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Špízy z krkovičky, klobásy, žampiónů a zeleniny :

1/2 papriky červené  | 75 g špeku  | 1 slovácká klobása  | 50 g sušených švestek  | 100 g angl. slaniny  | 250 g vepř. krkovice  | 100 g žampiónů  | 1/2 papriky žluté  | 4 cibule  |  pepř  |  provensálské koření  |  grilov. koření  |  vegeta  |  sojová omáčka  | trocha oliv. oleje

Postup přípravy receptu Špízy z krkovičky, klobásy, žampiónů a zeleniny :

Krkovici a zeleninu očistíme a osušíme. Maso a špek nakrájíme na kostky, klobásku na kolečka, malé cibulky nakrájíme na šestiny a papriky na čtverečky. Švestky spaříme, osušíme a každou zabalíme do plátku slaniny. Malé žampiony oloupeme a jen rozpůlíme nebo necháme celé, nožky odstraníme. Maso lehce okořeníme vegetou.
Na špejle napichujeme suroviny v libovolném pořadí. Připravené špízy okořeníme mletým pepřem, vegetou, grilovacím kořením a můžeme přidat i provensálské koření.
Troubu rozehřejeme na 170 °C. V pánvi rozehřejeme trochu olivového oleje a špízy zprudka orestujeme ze všech stran. Pak špízy rozložíme na plech nebo pekáč, přelijeme vypečeným olejem a přelijeme sójovou omáčkou. Plech se špízy vložíme do trouby a pečeme dozlatova.


Fotky receptu Špízy z krkovičky, klobásy, žampiónů a zeleniny :

Špízy z krkovičky, klobásy, žampiónů a zeleniny
Špízy z krkovičky, klobásy, žampiónů a zeleniny
Špízy z krkovičky, klobásy, žampiónů a zeleniny
Fotky vložil: jessynka 
Hodnocení receptu Špízy z krkovičky, klobásy, žampiónů a
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !