Postup přípravy receptu Mini pizza s fetou a olivami:
Do mísy nebo hnětače prosejeme hladkou mouku a smícháme se lžičkou soli a sušeným oreganem. Rozdrobené droždí promícháme se špetkou cukru a vlažnou vodou a rozpuštěné droždí přilijeme k mouce, přidáme olej a zaděláme v hnětači nebo vařečkou hladké nelepivé těsto. Na lehce pomoučeném vále vypracujeme hladký bochánek, vložíme do mísy, povrch poprášíme moukou a necháme pod čistou utěrkou kynout, dokud těsto nezdvojnásobí svůj objem. Trvá to asi hodinu, podle teploty v místnosti. Předehřejeme si troubu na 200 stupňů a plech vyložíme pečicím papírem. Vykynuté těsto na vále znovu propracujeme a rozdělíme na 8 dílů. Každý díl vyválíme na kulatou placku, vytvarujeme ji, přendáme na plech vyložený pečicím papírem a necháme chvíli odpočinout. Pak těsto potřeme olejem, rajčatovým pyré promíchaným s utřeným česnekem, povrch posypeme nakrájenými černými olivami a poklademe kousky fety. Pečeme v předehřáté troubě při 200 stupních dozlatova, zhruba 10 až 15 minut. Podáváme s čerstvými lístky oregana.