Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 06.02. 2025
Dnes má svátek Vanda
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Včelí štípnutí

Včelí štípnutí
17. 02. 2009 Moučníky Žádné hodnocení
Příprava receptu Včelí štípnutí: Ušleháme vejce s cukrem a vanilkovým cukrem do pěny. Přidáme měkké máslo a dále šleháme. Nakonec vmícháme mouku smíchanou s práškem do pečiva a dobře promícháme. Těstem naplníme připravenou a pečícím ... …více»

Kynuté tvarohové buchty

Kynuté tvarohové buchty
17. 02. 2009 Moučníky ++++++-___
Příprava receptu Kynuté tvarohové buchty: V polovině vlažného mléka rozmícháme droždí a lžíci cukru a na teplém místě necháme vzejít kvásek (asi 15 minut). Mezitím do mísy prosejeme mouku se solí. Do středu vyhloubíme důlek a nalijeme do něj ... …více»

Valentýnské Tiramisu

Valentýnské Tiramisu
17. 02. 2009 Moučníky ++++++-___
Příprava receptu Valentýnské Tiramisu: Nejprve vyšleháme tuhý sníh z bílků. Dále zbylé žloutky utřeme v míse s cukrem, poté do směsi vmícháme sýr a ušlehaný sníh z bílků. Uvaříme silnou černou kávu, kterou necháme vychladnout a smícháme s ... …více»

Kuchařská pohotovost - Valentýnská jahodová srdíčka

Kuchařská pohotovost - Valentýnská jahodová srdíčka
17. 02. 2009 Moučníky +++++_____
Příprava receptu Kuchařská pohotovost - Valentýnská jahodová srdíčka : Z kakaového korpusu vykrojíme srdíčka. Formičky vymažeme olejem a pokud se nám podaří vytvořit ozdobné plátky, vyložíme jimi vnitřní strany formiček. Pak do nich vložíme srdíčka z korpusu a poklademe ... …více»

Kuchařská pohotovost - Jablečný dort

Kuchařská pohotovost - Jablečný dort
17. 02. 2009 Moučníky ++++______
Příprava receptu Kuchařská pohotovost - Jablečný dort: Na dno dortové formy položíme dva plátky piškotového korpusu spojené jahodovým džemem. Zalijeme je vrstvou náplně z kousků oloupaných jablek, rozvařených ve vodě s vanilkou, cukrem, trochou citronové ... …více»
 

Kuchařská pohotovost - Bread pudding s pomeranči

Kuchařská pohotovost - Bread pudding s pomeranči
17. 02. 2009 Moučníky +++-______
Příprava receptu Kuchařská pohotovost - Bread pudding s pomeranči: V trošce mléka vyvaříme vanilkové lusky a špetku strouhaného muškátového oříšku a přilijeme je do velké mísy se smetanou, zbytkem mléka, cukrem, pomerančovou kůrou a vejci. V této směsi namáčíme toust ... …více»

Zalité ovocné řezy

Zalité ovocné řezy
16. 02. 2009 Moučníky +++_______
Příprava receptu Zalité ovocné řezy: TĚSTO: Smícháme mouku, cukr, kypřicí prášek potom přidáme olej, mléko, vejce a umícháme řidší těsto. Které vlijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech. V předehřáté troubě upečeme dorůžova. Necháme v ... …více»

Poleva z ledových kaštanů

Poleva z ledových kaštanů
16. 02. 2009 Moučníky +++++_____
Příprava receptu Poleva z ledových kaštanů: Do malého kastrolku, který vložím do vodní lázně, dám kousek másla a Omegy a nakrájím na kousky ledové kaštany. Nechám rozpustit ve vodní lázni a vyleji na koláč. Velmi rychlé, málo pracné ... ... …více»

Bešamelové řezy

Bešamelové řezy
16. 02. 2009 Moučníky +++++++-__
Příprava receptu Bešamelové řezy: Bílky vyšleháme, přidáme cukr, vyšleháme do tuha a postupně přidáváme po jednom žloutky. Nakonec vmícháme prášek do pečiva, mouku a kakao. Těsto rozetřeme na vymaštěný a moukou vysypaný plech ... ... …více»

Lehoučké andělské řezy

Lehoučké andělské řezy
16. 02. 2009 Moučníky +++++++-__
Příprava receptu Lehoučké andělské řezy: Smícháme vejce, cukr, olej, mouku a prášek do pečiva. Důkladně promíchané těsto rozetřeme na moukou vysypaný plech. Na syrové těsto nalijeme dopředu uvařený pudink. Pečeme při teplotě 180 stupňů ... ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !