Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 07.02. 2025
Dnes má svátek Veronika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rychlá tvarohová bábovka

Rychlá tvarohová bábovka
25. 01. 2009 Moučníky +++++++___
Příprava receptu Rychlá tvarohová bábovka: Změklé máslo utřeme s cukrem, přidáme tvaroh a postupně vejce. Důležité je, aby tvaroh a vejce nebyly studené, máslo by se srazilo. Nakonec přidáme prosátou mouku smíchanou s práškem do pečiva. Kdo má ... …více»

Batůžky

Batůžky
25. 01. 2009 Moučníky ++++++____
Příprava receptu Batůžky: Máslo a žloutky ušleháme, přidáme mouku a zpracujeme těsto. Vypracované necháme odpočinout. Šleháme bílky, přidáme cukr a vyšleháme v tuhý sníh. Do hotového sněhu vmícháme mleté ořechy. Připravíme si ... …více»

Třešňová bublanina s mandlemi

Třešňová bublanina s mandlemi
25. 01. 2009 Moučníky +++-______
Příprava receptu Třešňová bublanina s mandlemi: Cukr utřeme se žloutky a postupně přidáváme horkou vodu, dobře promícháme s moukou, mandlemi, skořicí a pevným sněhem z bílků. Těsto dáme do dortové formy vymazané máslem a vysypané moukou a pravidel ... …více»

Koláč s černým rybízem s drobenkou

Koláč s černým rybízem s drobenkou
25. 01. 2009 Moučníky ++++______
Příprava receptu Koláč s černým rybízem s drobenkou: V mixéru rozšleháme vejce s olejem a cukrem. Pak přidáme mouku smíchanou s kypřícím práškem a promícháme. Těsto vlijeme do dortové formy vymazané máslem a vysypané moukou a hustě poklademe černým rybí ... …více»

Tvarohový dezert Bazlamaca

Tvarohový dezert Bazlamaca
25. 01. 2009 Moučníky ++++______
Příprava receptu Tvarohový dezert Bazlamaca: V míse smíchejte první 4 ingredience, pak přidávejte zbývající a dobře promíchejte. Vlijte do máslem vymazané, hluboké zapékací formy 20x20 cm a pečte v troubě při 200°C asi 20-30 minut, dokud nemá po ... …více»
 

Hloupá buchta

Hloupá buchta
24. 01. 2009 Moučníky ++++-_____
Příprava receptu Hloupá buchta: Do mísy dáme mouku, cukr a vanilkový cukr. PŘidáme olej a zamícháme. Postupně přidáváme vejce a kompot. Těsto vylejeme na moukou vysypaný plech a pečeme do zhnědnutí. Dobrou chuť. ... …více»

Tvarohový zákusek s rebarborou

Tvarohový zákusek s rebarborou
24. 01. 2009 Moučníky ++++______
Příprava receptu Tvarohový zákusek s rebarborou: Smíchejte tvaroh, mléko, olej, med, vanilkový cukr a špetku soli. Přidejte mouku prosetou s práškem do pečiva a vypracujte těsto. Rozválejte je a přeneste na plech s pečícím papírem. Z těsta zvedněte ... …více»

Drobenková buchta s broskvemi

Drobenková buchta s broskvemi
24. 01. 2009 Moučníky ++++++-___
Příprava receptu Drobenková buchta s broskvemi: Do mísy dáme prosátou mouku, cukr a heru - může být i jiný tuk na pečení, ale hera je nejlepší. Smícháme, promneme a vytvoříme drobenku. Odebereme jeden hrnek a dáme bokem. Do zbylé směsi vmícháme ... ... …více»

Evíkův závin s hruškami

Evíkův závin s hruškami
24. 01. 2009 Moučníky +_________
Příprava receptu Evíkův závin s hruškami: Troubu předehřejeme na 200 stupňů (horkovzdušná na 180). Zmražené listové těsto necháme rozmrazit. Až se těsto rozmrazí na pomoučeném vále z těsta vyválíme obdelníkový plát. Tvaroh do hladka ... …více»

Křehký makový závin bez vajec

Křehký makový závin bez vajec
24. 01. 2009 Moučníky ++++-_____
Příprava receptu Křehký makový závin bez vajec: Z droždí, vlahého mléka, špetky cukru a mouky vytvořte kvásek, dejte vykynout na teplé místo. Do mísy vložte ostatní ingredience, přidejte vykynutý kvásek a vše dobře zpracujte v tuhé těsto. Nechte 3 ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !