Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 12.02. 2025
Dnes má svátek Slavěna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Švestkový koláč s makronkovou drobenkou

Švestkový koláč s makronkovou drobenkou
12. 10. 2008 Moučníky +++-______
Příprava receptu Švestkový koláč s makronkovou drobenkou: Smícháme krupici, mouku, kypřící prášek a špetku soli. Přimícháme mandle, cukr, vanilkový cukr, vejce, mléko a máslo. Vymažeme plech, naplníme ho těstem a těsto několikrát propíchneme vidličkou. Na ob ... …více»

Slepované kokosové kostky

Slepované kokosové kostky
12. 10. 2008 Moučníky ++++++++__
Příprava receptu Slepované kokosové kostky: Plech vyložíme pečícím papírem. Bílou čokoládu nasekáme nadrobno. Oddělíme žloutky a bílky. Z másla, cukru a žloutků ušleháme pěnu, přimícháme mouku, nasekanou polevu, kokos a vanilkový cukr. Dvě lžič ... …více»

Skořicový chlebíček s jablky

Skořicový chlebíček s jablky
12. 10. 2008 Moučníky Žádné hodnocení
Příprava receptu Skořicový chlebíček s jablky: Korintky a plátky sušených jablek propláchneme a namočíme v rumu. Z másla, cukru a vanilkového cukru ušleháme pěnu, postupně přidáváme vejce, šleháme až se cukr úplně rozpustí. Smícháme špetku soli, m ... …více»

Sušenky z vloček

Sušenky z vloček
12. 10. 2008 Moučníky ++++++++__
Příprava receptu Sušenky z vloček: Do misky nasypeme ovesné vločky a zalijeme je teplým mlékem. Necháme asi 10 minut namočené, mléko se do nich totiž krásně vsákne. Do změklých vloček přidáme celé vejce, vláčný med a vanilkový cukr a v ... …více»

Perníkový sachr dort s tvarohovým krémem

Perníkový sachr dort s tvarohovým krémem
12. 10. 2008 Moučníky Žádné hodnocení
Příprava receptu Perníkový sachr dort s tvarohovým krémem: Připravíme si perníkové těsto smícháním všech ingrediencí a poté vlijeme do vymazané a vysypané dortové formy. Pečeme v rozpálené troubě zhruba 35 minut. Mezitím si připravíme lehký tvarohový krém. U ... …více»
 

Biskupský chlebíček s datlemi a povidly

Biskupský chlebíček s datlemi a povidly
12. 10. 2008 Moučníky +++_______
Příprava receptu Biskupský chlebíček s datlemi a povidly: Datle vypeckujeme a stejně jako oříšky a rozinky nakrájíme nadrobno. Mouku smícháme se skořicí, práškem do pečiva, mletým hřebíčkem a solí. Do mouky přidáme obalit třetinu nasekaného ovoce. Máslo u ... …více»

Nepečený ostružinový dort

Nepečený ostružinový dort
12. 10. 2008 Moučníky ++++++++++
Příprava receptu Nepečený ostružinový dort: Piškoty krátce namočíme do mléka s cukrem a rumem a naskládáme z nich vrstvu do dortové formy. Tvaroh rozmícháme s cukrem, vanilkovým cukrem a želatinou. Polovinu této směsi navrstvíme na piškoty, ... …více»

Křehký koláč s tropickým ovocem

Křehký koláč s tropickým ovocem
12. 10. 2008 Moučníky +++++++___
Příprava receptu Křehký koláč s tropickým ovocem: Na vál dáme mouku, máslo, moučku, špetku soli a vejce. Vše prosekáme nožem až se utvoří drobenka, rychle vypracujeme těsto a dáme do lednice na jednu hodinu uležet. Z těsta vyválíme kulatý plát a vylo ... …více»

Kokosová dvoubarevná buchta

Kokosová dvoubarevná buchta
11. 10. 2008 Moučníky Žádné hodnocení
Příprava receptu Kokosová dvoubarevná buchta: Vejce a cukr utřeme, přidáme polohrubou mouku s práškem do pečiva, hrnek mléka a 1/2 hrnku oleje a vše promícháme. Oddělíme si větší půlku a přidáme do ní půl pytlíku kokosu (cca 100 g) - tato část b ... …více»

Herová buchta

Herová buchta
11. 10. 2008 Moučníky Žádné hodnocení
Příprava receptu Herová buchta: Klasika žloutky, cukr, měkká hera, třeba ji nastrouhat, mouku pr. do peč. a sníh z bílků. Na plech poházet nějakým ovocem a upéct. Já mám tady kompotové broskve. ... ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !