Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 25.02. 2025
Dnes má svátek Liliana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kvasnicové koláče

Kvasnicové koláče
1. 08. 2008 Moučníky ++++______
Příprava receptu Kvasnicové koláče: Vypracujeme těsto, rozválíme na plát a rádýlkem vykrájíme čtverce. Naplníme tvarohovou nebo jinou náplní. Cípy přehneme do šátečku, nebo všechny čtyři do středu čtverečku. Potřeme vajíčkem a dáme péct ... …více»

Mrkvové muffinky s velkou čepicí

Mrkvové muffinky s velkou čepicí
1. 08. 2008 Moučníky +++++_____
Příprava receptu Mrkvové muffinky s velkou čepicí: Otvory na muffinovém plechu vyložit papírovými košíčky na pečení. Na kus pečícího papíru prosít mouku, cukr, koření, prášek do pečiva, jedlou sodu a sůl. V míse dohromady našlehat jogurt, máslo a vej ... …více»

Tvarohová buchta s jablky

Tvarohová buchta s jablky
1. 08. 2008 Moučníky +_________
Příprava receptu Tvarohová buchta s jablky: Vymažeme a vysypeme plech, na plech rozetřeme stejnoměrně pomocí špachtle těsto a necháme vyšší okraje, na těsto rozložíme nastrouhaná jablka, polijeme tvarohem a upečeme Tip: jablka můžeme smíchat s ... …více»

Třená buchta s červeným vínem

Třená buchta s červeným vínem
1. 08. 2008 Moučníky +_________
Příprava receptu Třená buchta s červeným vínem: Žloutky, cukr, skořici, kakao a vanilku ušleháme do pěny, přidáme máslo a heru. Do toho krému přidáváme za stálého míchaní střídavě červené víno a mouku promísenou s práškem do pečiva. Nakonec přid . ... …více»

Snadná a výborná bublanina

Snadná a výborná bublanina
1. 08. 2008 Moučníky +++++_____
Příprava receptu Snadná a výborná bublanina: V míse smícháme suché přísady. Přidáme kefír, olej a rozmíchaná vejce. Dobře promícháme a nalijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech. Poklademe ovocem, které jsme promíchali s trochou polohrubé ... …více»
 

Čokoládová buchta s mandlemi

Čokoládová buchta s mandlemi
1. 08. 2008 Moučníky ++++______
Příprava receptu Čokoládová buchta s mandlemi: Rozpustíme čokoládu spolu s olejem. Našleháme vejce s cukrem a vanilkovým cukrem a postupně zašleháme čokoládu s olejem. Vmícháme rum a mandlové lupínky. Nakonec opatrně zamícháme prosátou mouku smích ... …více»

Kefírová hrníčková buchta

Kefírová hrníčková buchta
1. 08. 2008 Moučníky +++-______
Příprava receptu Kefírová hrníčková buchta: Vše smícháme v míse, přidáme rozpuštěnou Heru nebo jiný tuk, promícháme a nalijeme na vymazaný a vysypaný hluboký plech. Místo vymazání můžeme použít papír na pečení. Zvolna pečeme ve středně vyhřáté ... …více»

Citronové snadné buchty ve formě

Citronové snadné buchty ve formě
1. 08. 2008 Moučníky ++++-_____
Příprava receptu Citronové snadné buchty ve formě: Předehřát troubu na 180°C. Vymazat 2 formy na chlebíček s rovným dnem (asi 21cmx11cmx6cm) Pomocí elektrického mixeru utřít máslo se dvěma hrnky krystalového cukru do světla a lehka. S mixerem na stře ... …více»

Kořeněný cuketový chlebíček

Kořeněný cuketový chlebíček
1. 08. 2008 Moučníky ++++______
Příprava receptu Kořeněný cuketový chlebíček : Předehřát troubu na 180°C. Lehce vymastit formu velikosti asi 23cmx13cmx8cm. Je-li cuketa mladší, nemusí se loupat. Nastrouhat cuketu na velkých dírách struhadla (asi 1 3/4 hrnku cukety) a dát stran ... …více»

Bílkový suchar

Bílkový suchar
1. 08. 2008 Moučníky +++++_____
Příprava receptu Bílkový suchar: Nejprve ušleháme hodně tuhý sníh z bílků, do kterého zašleháme cukr, mouku s práškem do pečiva a vychladlé rozehřáté máslo. Opatrně vmícháme rozinky, mandle, sušené nebo kandované ovoce (vše nadrobno ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !