Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 03.03. 2025
Dnes má svátek Kamil
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jahody s balsamicovým octem a zeleným pepřem

Jahody s balsamicovým octem a zeleným pepřem
16. 05. 2008 Moučníky +++++-____
Příprava receptu Jahody s balsamicovým octem a zeleným pepřem: Jahody omyjte a rozkrájejte na poloviny. V misce je smíchejte se lžicí balsamicového octa. Podle kyselosti doslaďte. Pak přidejte pár trnek pepře. Nakonec můžete doplnit šlehačkou ... ... …více»

Perník z acida

Perník z acida
16. 05. 2008 Moučníky ++-_______
Příprava receptu Perník z acida: Vyšší plech vymažeme a vysypeme moukou. Můžeme jej také jen vyložit pečícím papírem. Cukr rozšleháme s vejcem, přidáme acido, hladkou mouku, olej, sodu a kakao. Vše důkladně rozšleháme. Poté nalijem ... …více»

Smažený banán v šampaňském těstíčku

Smažený banán v šampaňském těstíčku
16. 05. 2008 Moučníky +_________
Příprava receptu Smažený banán v šampaňském těstíčku: Z mléka, cukru a vanilkového prášku uvařte klasický pudink. Po vychladnutí ho vyšlehejte za postupného přilévání smetany. Z vejce, sektu, mouky a soli si zadělejte na těstíčko. Oloupejte banán, nakráj ... …více»

Tvarohovo - pudinkový nepečený moučník

Tvarohovo - pudinkový nepečený moučník
15. 05. 2008 Moučníky +_________
Příprava receptu Tvarohovo - pudinkový nepečený moučník: Z kompotu slijeme šťávu a dle potřeby doplníme vodou na 250 ml, když je třeba dosladíme, ohřejeme zhruba na 55°C a rozpustíme 10 g želatiny, necháme zchladnout, přidáme mandarinky. Stačí rozpustit jen ... …více»

Čokoládové croissanty

Čokoládové croissanty
15. 05. 2008 Moučníky +++-______
Příprava receptu Čokoládové croissanty: Nejprve připravíme kvásek: část mléka mírně zahřejeme, přidáme rozdrobené droždí, lžičku cukru a necháme vzejít. Na vál prosijeme mouku, doprostřed uděláme důlek, do něj rozklepneme vejce, přidáme změ ... …více»
 

Jablečný dort bez pečení

Jablečný dort bez pečení
15. 05. 2008 Moučníky ++++++-___
Příprava receptu Jablečný dort bez pečení: Jablka nahrubo nastrouháme a podusíme se sklenkou vody. Když jsou měkká, přidáme cukr a zahustíme pudinkem rozmíchaným ve 100 ml vody. Povaříme asi 2 minuty. Do dortové formy klademe vrstvu piškotů ... …více»

Hruškové muffiny s čokoládovou omáčkou

Hruškové muffiny s čokoládovou omáčkou
15. 05. 2008 Moučníky +++++_____
Příprava receptu Hruškové muffiny s čokoládovou omáčkou: Žloutky ušleháme s cukrem do běla, vmícháme do nich mouku, nasekané ořechy, hrušku nakrájenou na kostičky, rozpuštěné máslo, sůl a badyán. Nakonec lehce vmícháme tuhý sníh z bílků. Malé zapékací misti ... …více»

Rychlé řezy s majonézou

Rychlé řezy s majonézou
15. 05. 2008 Moučníky Žádné hodnocení
Příprava receptu Rychlé řezy s majonézou: V míse promícháme mouku s kypřícím práškem. Přidáme majonézu, žloutek, cukr, mléko. Vymícháme hladké řidší těsto. Pekáček nebo plech s vyšším okrajem vytřeme tukem, vysypeme moukou a naplníme těstem. ... …více»

Kokosový smetanový koláč

Kokosový smetanový koláč
15. 05. 2008 Moučníky +++++++-__
Příprava receptu Kokosový smetanový koláč: Vejce utřeme s cukrem, přilijeme podmáslí nebo kefír a nasypeme obě mouky s práškem do pečiva. Těsto vylijeme na plech vyložený papírem na pečení. Smícháme kokos s krystalovým cukrem a touto směsí rov ... …více»

Anglický čajový koláč

Anglický čajový koláč
15. 05. 2008 Moučníky +++_______
Příprava receptu Anglický čajový koláč: Měkké máslo utřeme, postupně přidáváme cukr a vejce, potom rum, najemno posekanou citronovou kůru, sůl, škrob, nadrobno nakrájené ovoce, mandle a prášek do pečiva. Ve vymazané formě pečeme při střední ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !