Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny 28. března slavíme Den učitelů28. března slavíme Den učitelů Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 10.03. 2025
Dnes má svátek Viktorie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jahodovo-tvarohový dort

Jahodovo-tvarohový dort
7. 04. 2008 Moučníky Žádné hodnocení
Příprava receptu Jahodovo-tvarohový dort: Dortovou formu o průměru 23 cm vymažeme tukem a vysypeme hrubou moukou. Mouku, cukr, mléko, vejce a prášek do pečiva dáme do mísy, zamícháme, vlijeme do formy a pečeme v troubě vyhřáté na 180°C. Mezit ... …více»

Tiramisu s kávou

Tiramisu s kávou
7. 04. 2008 Moučníky ++++-_____
Příprava receptu Tiramisu s kávou: Z mléka cukru a pudinkových prášků uvaříme pudink, za horka do něj přidáme předem namočenou želatinu a vše důkladně promícháme s tvarohem. Směs necháme vychladnout, občas zamícháme. Kávu ochutíme ... ... …více»

Jednoduché kokosové řezy

Jednoduché kokosové řezy
7. 04. 2008 Moučníky +_________
Příprava receptu Jednoduché kokosové řezy: Ve větší míse smícháme mouku, kypřící prášek, kokos, cukry, vejce, mléko a olej. Těsto vlijeme do papírem na pečení vyloženého vyššího plechu. Pečeme v předehřáté troubě na 180 C zhruba 25 - 30 minut ... …více»

Bábovka s jablíčky a skořicí

Bábovka s jablíčky a skořicí
7. 04. 2008 Moučníky ++++++++++
Příprava receptu Bábovka s jablíčky a skořicí: Žloutky oddělíme od bílků. Žloutky s cukrem vyšleháme do pěny. Poté přidáme vrchovatou lžičku skořice a zašleháme. Dále přidáme olej a mléko a vše vyšleháme. Postupně zašleháváme polohrubou mouku smíc ... …více»

Dvoubarevné jablkové řezy

Dvoubarevné jablkové řezy
7. 04. 2008 Moučníky +++++_____
Příprava receptu Dvoubarevné jablkové řezy: Z ingrediencí uděláme těsto podobné lineckému, rozdělíme na dvě části a jednu část obarvíme kakaem. Tmavé těsto vyválíme na tenkou placku a pomocí válečku ji přeneseme na vymazaný a vysypaný pekáč. Ja ... …více»
 

Šlehačková bábovka s kokosem

Šlehačková bábovka s kokosem
7. 04. 2008 Moučníky +_________
Příprava receptu Šlehačková bábovka s kokosem: Žloutky ušleháme s moučkovým cukrem, přidáme šlehačku, kokos, mouku smíchanou s práškem do pečiva, rozmícháme a nakonec lehce vmícháme tuhý sníh z bílku. Do těsta můžeme ještě přidat rozinky namočen ... …více»

Vánočka ze sobotní školy pečení

Vánočka ze sobotní školy pečení
7. 04. 2008 Moučníky +++++-____
Příprava receptu Vánočka ze sobotní školy pečení: Rozinky naložíme do rumu alespoň hodinu před přípravou těsta. Všechny suroviny musí mít stejnou, pokojovou teplotu. Z droždí, části mléka a lžičky cukru připravíme kvásek. Hladkou mouku a vykynutý kvá ... …více»

Ovocné řezy pod sněhem

Ovocné řezy pod sněhem
7. 04. 2008 Moučníky ++++______
Příprava receptu Ovocné řezy pod sněhem: Rostlinný tuk ušleháme s cukrem a žloutky, přidáme mléko a mouku prosetou s práškem do pečiva. Podle potřeby přilijeme trochu mléka, aby se těsto dalo dobře rozprostřít na plech. Kompotované ovoce sce ... …více»

Krémové řezy s jablky

Krémové řezy s jablky
7. 04. 2008 Moučníky ++++++++++
Příprava receptu Krémové řezy s jablky: Jednu polovinu listového těsta rozválíme na dno vymazaného plechu s okrajem a strany povytáhneme. Těsto pokryjeme dětskými piškoty a na ně dáme rovnoměrně nastrouhaná jablka. Posypeme vanilkovým cukre ... …více»

Makový jablečník

Makový jablečník
7. 04. 2008 Moučníky ++++++++-_
Příprava receptu Makový jablečník: Očištěná jablka pokrájíme na kostky a podusíme se 100 g cukru. Žloutky vymícháme s 300 g cukru, postupně vmícháme olej, vodu, mouku s práškem do pečiva. Nakonec zapracujeme sníh z bílků. V misce vymíc ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !