Postup přípravy receptu Mražený krém a červeným vínem:
1. Pomeranč a citron důkladně omyjte horkou vodou, osušte a pokrájejte na tenké plátky. Vanilkový lusk rozkrojte. Povařte pomerančové a citronové plátky s vanilkovým luskem, hřebíčkem, skořicí a cukrem ve 200 ml vody a rozvar nechte vychladnout.
2. Maliny přeberte, omyjte pod tekoucí vodou, rozmixujte a propasírujte přes síto. Citronové a pomerančové plátky vložte do červeného vína a nechte 30 minut rozležet.
3. Víno i rozvar přeceďte a smíchejte s malinami. Směs nalijte v nízké vrstvě na plech nebo do jiné ploché nádoby a mrazte asi 4 hodiny. Zmrzlou směs pravidelně odškrabujte ode dna a opět nechte promrznout. Mražený krém upravte porcovačkou na zmrzlinu do vychlazených pohárů a ozdobte trubičkami.
Fotky receptu Mražený krém a červeným vínem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!