4. 02. 2009 Nápoje
Příprava receptu Fire and ice: Míchací sklenici naplníme do poloviny ledem.
Přidáme paprikovou vodku a vermut dry, důkladně promícháme.
Přecedíme do koktejlové sklenice. ... ... …více»
|
4. 02. 2009 Nápoje
Příprava receptu Fifty-fifty: Míchací sklenici naplníme do poloviny ledem.
Přidáme gin a vermut.
Důkladně promícháme a přecedíme do koktejlové sklenice.
Ozdobíme olivou. ... ... …více»
|
4. 02. 2009 Nápoje
Příprava receptu Fancy bourboun: Šejkr do poloviny naplníme kostkami ledu.
Nalijeme triple sec nebo Cointreau a bourbon.
Přidáme cukr a hořkou (bitters) a důkladně protřepeme.
Přecedíme přes barové sítko do sklenice do tří čtvrtin ... …více»
|
4. 02. 2009 Nápoje
Příprava receptu Esquire: Do míchací sklenice dáme led.
Hořkou nalijeme na led a potom přidáme gin a brandy.
Důkladně promícháme a přecedíme do vychlazené koktejlové sklenice. ... ... …více»
|
4. 02. 2009 Nápoje Žádné hodnocení
Příprava receptu El Dorado: Šejkr do poloviny naplníme ledem.
Přidáme citrónovou šťávu, med a tequilu.
Důkladně protřeseme (raději více než méně!).
Přecedíme do vysoké sklenice naplněné kostkami ledu.
Zdobíme plátkem pomeran ... …více»
|
4. 02. 2009 Nápoje
Příprava receptu Dry Bronx: Šejkr z poloviny naplníme led. Přidáme gin, vermut a pomerančovou šťávu, důkladně protřepeme.
Nalíváme přes sítko do koktejlové sklenice. ... ... …více»
|
4. 02. 2009 Nápoje Žádné hodnocení
Příprava receptu Dragoon punch: Kus ledu položíme do velké punčové mísy.
Nalijeme šery, brandy, tmavé a světlé pivo.
Promícháme a přidáme plátky citrónu.
Těsně před podáváním dolijeme šampaňským nebo šumivým vínem.
Podáváme ve s ... …více»
|
4. 02. 2009 Nápoje Žádné hodnocení
Příprava receptu Dragon fly: Vysokou sklenici naplníme téměř po okraj ledem.
Vlijeme gin a zázvorovou limonádu a ozdobíme klínkem citrónu, podáváme s brčkem. ... ... …více»
|
4. 02. 2009 Nápoje
Příprava receptu Down-under fizz: Šejkr do poloviny naplníme ledem.
Přidáme citrónovou šťávu a pomerančový džus, grenadinu a vodku.
Důkladně protřeseme a naléváme přímo do vysoké sklenice.
Dolijeme sodovou vodou a podáváme se slámk ... …více»
|