![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
8. 11. 2007 Nápoje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Perfect bombay: Do vysoké sklenice dáme led na nalijeme gin a rybízový džus. Dolijeme limonádou Sprite.
Sklenici ozdobíme plátkem pomeranče.
Podáváme s brčkem. ... ... …více»
|
![]() |
8. 11. 2007 Nápoje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Alkoholický štrůdl: Do sklenice vložíme led, nalijeme Fernet Stock Citrus a zalijeme jablečným džusem. Nakonec zasypeme skořicí nebo vložíme celé kusy skořicové kůry. ... ... …více»
|
![]() |
8. 11. 2007 Nápoje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Punč s jablečným vínem: Jeden citrón nakrájíme na plátky. Z druhého plodu spirálovitě oloupeme kůru a šťávu vylisujeme. Šťávu, jablečné víno, citrónový čaj, cukr, skořici a hřebíčky rozehřejeme a 10 minut prohříváme pod bode ... …více»
|
![]() |
8. 11. 2007 Nápoje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bezinkový čaj s citronem: Citróny rozpůlíme a šťávu vylisujeme do hrnce. Přidáme 750ml vody, bezinky a med. Přivedeme k varu a procedíme do skleněných čajových šálků. Ozdobíme plátkem citrónu nebo spirálovitě oloupanou pomeran ... …více»
|
![]() |
8. 11. 2007 Nápoje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pomerančový flip : Ledovou tříšť vložíme do igelitového sáčku a paličkou je rozklepeme, vsypeme do šejkru, zalijeme cukrovým sirupem, pomerančovým džusem, přidáme žloutek a protřepeme. Grapefruit oloupeme, odkrojíme plá ... …více»
|
![]() |
7. 11. 2007 Nápoje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Šípkový nápoj: Asi 1,5 hrsti usušených šípků propláchneme studenou vodou, necháme okapat. Vysypeme je do zavařovací sklenice ( obsah 7 dcl) a do zbytku sklenice dolijeme čistou studenou vodou. Přikryjeme ... ... …více»
|
![]() |
7. 11. 2007 Nápoje Žádné hodnocení
Příprava receptu Sladký sen: V šejkru promíchejte jablečný a rybízový džus s grenadinou. Nápoj nalijte do vysoké sklenice s ledem a zbytek dolijte perlivou vodou. Ke zdobení použijte rybíz, lístky máty nebo gumová srdíčka. ... …více»
|
![]() |
7. 11. 2007 Nápoje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Čaj z bezových květů: Sušené květy přelijeme vařící vodou, necháme 5 minut louhovat a pak scedíme. Denně pijeme po doušcích několik šálků teplého čaje. Používá se při nachlazení, začínající chřipce, při horečce. Studený ča ... …více»
|
![]() |
7. 11. 2007 Nápoje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Sirup z plodů černého bezu: Bezinky opereme, otrháme od stopek a zalijeme studenou vodou. Přidáme nakrájenou kůru z pomeranče, přiklopíme talířkem a necháme stát 24-36 hodin v chladu. Pak bezinky i s vylisovanou šťávou nalijeme ... …více»
|
![]() |
7. 11. 2007 Nápoje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Sladká Francie: Nejprve smíchejte šťávu z jednoho citrónu se dvěma lžičkami moučkového cukru, přidejte 60 ml ginu a několik kostek ledu, všechno asi 5 minut pečlivě míchejte, pak přelijte do koktejlky a dolijte vychl ... …více»
|