1/2 ks oloupaného a na kousky nakrájeného čerstvého manga
| 1/4 šálku čerstvě lisované pomerančové šťávy
| 1 šálek bílého jogurtu
| 2 lžíce kořeněného sirupu
| špetka soli
| Na kořeněný sirup:
| 1/2 šálku vody
| 1/2 šálku krystalového cukru
| 4 lusky kardamomomu
| 2 kuličky nového koření
| 1 ks celá skořice
| 1 ks hřebíček
Postup přípravy receptu Labužnické mango lassi :
Kořeněný sirup připravíte tak, že v hrníčku přivedete všechny suroviny k varu. Občas promíchejte.
Jakmile se cukr rozpustí, sejměte z ohně, nechejte vychladit a dejte do lednice.
Suroviny na Lassi rozmixujte mixérem dohladka. Vychlaďte a mango lassi podávejte.