Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025?Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025? Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 22.10. 2025
Dnes má svátek Sabina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pott kirsch

fotka Pott kirsch
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 15 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Pott kirsch :

200 g třešní  | 2 citrony  | 80 ml griotky  | 80 ml rumu  | 16 kostek ledu  |  rozmixované třešně s likérem.  |  pomerančovou šťávu  |  plátky pomesranče.

Postup přípravy receptu Pott kirsch :

Pro 4 osoby odpeckujeme 200 g třešní, rozmixujeme se šťávou ze 2 citronů spolu s 80 ml griotky a 80 ml rumu. Rozdrtíme asi 16 kostek ledu a rozdělíme do velkých, baňatých sklenic. Navrch nalijeme rozmixované třešně s likérem. Dolijeme pomerančovou šťávou a ozdobíme plátky pomesranče.


Fotky receptu Pott kirsch :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pott kirsch
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !