MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 17.05. 2024
Dnes má svátek Aneta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tatranský grog

fotka Tatranský grog
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 10 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Tatranský grog:

1/2 l vína  | 1 citron  | 2-3 lžíce cukru  | 50 g rozinek spařených vroucí vodou a naložených do 1 dl rumu  | 2 hřebíčky  |  kousek celé skořice

Postup přípravy receptu Tatranský grog:

Do hrnce nebo skleněné konvice vlijeme víno, přidáme trochu citrónové kůry, citrónovou šťávu, skořici a hřebíčky. Pomalu zahříváme, ale nevaříme, aby se neodpařil alkohol. Do skleniček dáme rozinky namočené v rumu, zalijeme horkým vínem a ozdobíme spirálkou citrónové kůry.


Fotky receptu Tatranský grog:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Tatranský grog
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !