Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny 28. března slavíme Den učitelů28. března slavíme Den učitelů Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 13.03. 2025
Dnes má svátek Růžena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zombie Bacardi

fotka Zombie Bacardi
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 10 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Zombie Bacardi:

2 cl Bacardi Carta Blanca  | 2 cl Bacardi Oro  | 2 cl Bacardi BLack  | 2 cl Cherry Brandy  | 2 cl Apricot Brandy  | 8 cl Ananasové šťávy  | 4 cl Pomerančové šťávy  | 2 cl citronové šťávy  | 1 cl mandlový sirup (nejlépe Monin)  | 2 cl rum 73% NAVRSTVIT NA KONEC

Postup přípravy receptu Zombie Bacardi:

Připravte si Boston shaker, Zombie glass (když nemáte stačí velká sklenice čili goblet, ve které se podává třeba i Piňa Colada. Plnou sklenici ledové tříště přesypeme do plechové části Boston shaker a na ni nalijeme všechny suroviny.
NáDOBU OPĚT UZAVŘEMe, PROTŘEPEME (ŠEJKRUJEME). POTÉ OBSAH PŘELIJEME DO PŘEDEM VYCHLaZENÉ SKLENICE I S LEDEM.

OZDOBA: VÝSEČ ANANASU NA KTERÝ PŘIPEVNÍME PLÁTEK LIMETKY A VRŠEK Z MÁTY. NAKONEC DOZDOBÍME TURBO BRČKEM A MÍCHÁTKEM (TURBO BRČKO DLOUHÉ A S VĚTŠÍM PRŮMĚREM NEŽ U KLASICKÉHO BRČKA)
NA ZDRAVÍ
PS JE TO DOST SILNÝ ALKOHOLICKÝ NÁPOJ:-D TAKŽE S MÍROU
A POKUD NEMÁME VŠECHNY SUROVINY (NAPŘ. DRUHY RUMU - POSTAČÍ NÁM I JiNÉ)


Fotky receptu Zombie Bacardi:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zombie Bacardi
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !